ŽIVOTNI PAD

Zvijezda 'Melrose Placea' i 'Dinastije' doživjela potpuni psihički slom

18.06.2018 u 22:05

Bionic
Reading

Bivša holivudska zvijezda ponovno se slomila. Član obitelji pozvao je hitnu pomoć nakon što u je našao dezorjentiranu dok izbezumljeno traži pištolj po kući kako bi se ubila. Policajci su brzo reagirali i 56-godišnju Heather Locklear odvezli u bolnicu

Samo nekoliko mjeseci nakon što je zvijezda uhićena zbog obiteljskog nasilja prema svom dečku Chrisu Heisseru i napada na policajce, Heather Locklear opet je doživjela slom što nije čudno budući da je 56-godišnjakinja već dulje vrijeme ovisna o lijekovima i alkoholu.

Thankful for you

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Nakon što je puštena iz pritvora, glumica je provela puna dva mjeseca na rehabilitaciji, te nije viđena u javnosti sve do sastanka liječenih alkoholičara na koje je počela odlaziti. Heather Locklear je više puta bila hospitalizirana jer je miješala alkohol s tabletama, u nekoliko navrata se pokušala riješiti ovisnosti o alkoholu, no bezuspješno.

Mister n Me on our way to Boston

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

Bila je mlada, lijepa, talentirana i pred njom blistava karijera. No niz loših odluka i brakova kao i brojne ovisnosti odveli su je u propast. Primijetio ju je i veliki producent Aaron Spelling te ju je angažirao u 'Dinastiji', a kasnije i seriji 'Melrose Place'. Pored svega, ljubila je i neke od najvećih svjetskih rock-zvijezda Tommyja Leeja i Richieja Samboru, s kojim je dobila kćer Avu.

  • +10
Heather Locklear Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia