BLAGDANI U KLINICI

Heather Locklear: Nova borba s ovisnošću i depresijom

04.01.2017 u 19:40

Bionic
Reading

Protekle blagdane 55-godišnja glumica nije provela s obitelji već u klinici za odvikavanje gdje se po tko zna koji put pokušava riješiti ovisnosti o alkoholu i tabletama protiv bolova

'Želim poboljšati svoj život', nedavno je izjavila Heather Locklear za američki People. Po svemu sudeći da bi u tome uspjela, zvijezda nekad popularne serije 'Melrose Place' odlučila je ponovo krenuti u borbu s vlastitim demonima prijavivši se prije blagdana u kliniku za odvikavanje.

Posljednji put kad je to pokušala bilo je prije pola godine nakon što su u javnost izašle njezine fotografije na kojima je vidljivo koliko je ovisnot utjecala na njezin fizički izgled i psihu. Naime, glumica je priznala kako se bori i s depresijom.

Nekoliko je puta 55-godišnja glumica uhićena zbog vožnje u pijanom stanju i pod utjecajem opijata, nakon čega bi se prijavila u kliniku za odvikavanje, no dosad poroke nije uspjela pobijediti. Nije je na to natjerala ni nova uloga u seriji 'Too Close To Home' u kojoj glumi američku prvu damu, ni kćer jedinica 19-godišnja Ava Sambora.

Prije pet godina u posljednji trenutak joj je spašen život kad je popila opasan koktel alkohola i lijekova.  Depresija je kulminirala 2008. kad je, po riječima njezina liječnika, pokušala samoubojstvo. Ljubavna razočaranja i poslovni promašaji bili su teret koji nije znala podnijeti ni tada, a ni danas.


Heather Locklear snimljena prije dvije godine


170103,159882,64814,269477