dugo je nismo gledali

Zvijezda 'Kućanica' vraća se na male ekrane: Nakon teškog skandala, Felicity Huffman gledat ćemo u novoj ulozi

12.01.2023 u 13:02

Bionic
Reading

Nakon skandala i služenja zatvorske kazne zbog plaćanja kćerina upisa na fakultet, popularna glumica koja je najveću slavu stekla ulogom Lynette Scavo u 'Kućanicama' vraća se na male ekrane. Felicity Huffman gledat ćemo u seriji 'The Good Doctor' u kojoj će glumiti odvjetnicu

Nakon dugog vremena bez glumačkih angažmana, Felicity Huffman ponovno se vraća glumi. Njezin novi projekt bit će u popularnoj seriji 'The Good Doctor', no riječ je samo o gostujućoj ulozi u vrlo bitnoj epizodi. Ta epizoda bit će uvod u spin-off popularne serije u seriju 'The Good Lawyer'. Vijest o povratku popularne glumice na male ekrane razveselila je, ali i iznenadila mnoge koji su upućeni u skandal u kojem je sudjelovala.

Utjelovit će Janet Stewart, inteligentnu odvjetnicu koju će angažirati doktori koje već poznajemo iz serije.

Njezina epizoda bit će emitirana 6. ožujka i to je prvo njezino pojavljivanje na televiziji od njezinog kratkog boravka u zatvoru 2019. godine.

Popularna 'Kućanica' učinila je nešto što možemo zamisliti da bi učinila i sama Lynette Scavo. Kako bi osigurala kćeri Sophiji da se upiše na fakultet, uplatila je novac, točnije 15.000 američkih dolara organizatoru skandala Williamu 'Ricku' Singeru, a to ju je koštalo 11 dana u zatvoru nižeg stupnja u Kaliforniji. Zajedno s 30 drugih roditelja odslužila je zatvorsku kaznu u listopadu 2019. godine.

Glumica se nakon skandala pokajala te priznala vlastitu grešku. 'Duboko sam posramljena onim što sam učinila. Na kraju dana mogla sam izabrati. Mogla sam reći ne', rekla je sucu.

  • +6
Felicity Huffman Izvor: Profimedia / Autor: Leon Bennett / Getty images / Profimedia