ZAVRŠILA U BOLNICI

Zvijezda 'Beverly Hillsa' doživjela živčani slom: Opasna je za djecu i obitelj

02.03.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Nekoć smo je gledali u teen seriji 'Beverly Hills', a danas Tori Spelling reda stupce u tabloidima zbog svog problematičnog ponašanja. Nakon što je paranoično optužila supruga da provaljuje u vlastiti dom, doživjela je živčani slom i završila u bolnici

Sredinom tjedna američka glumica Tori Spelling panično je nazvala policiju govoreći kako joj netko pokušava provaliti u obiteljsku kuću. Nekoliko minuta kasnije uslijedio je novi poziv policijskoj stanici u kojem 44-godišnjakinja objašnjava da se zabunila. U kuću je zapravo pokušao ući njezin suprug, glumac Dean McDermott koji se malo duže trudio otključati vrata zbog čega je njoj sve izgledalo kao provala.

Samo dan nakon toga Tori je završila u bolnici zbog živčanog sloma, a tim je povodom ovoga puta na njezin prag došla policija koju je pozvala nepoznata osoba iz blizine. Paparazzi fotografi snimili su tada njezinog supruga s kojim dijeli petero djece, 10-godišnjeg Liama, 9-godišnju Stellu, šestogodišnju Hattie, petogodišnjeg Finna i jednogodišnjeg Beaua, kako razgovara sa službenicima na ulazu njihove vile u Los Angelesu.

Još uvijek nije poznat razlog živčanog sloma nekadašnje teen zvijezde koja se proslavila ulogom u popularnoj seriji devedesetih 'Beverly Hills', no bliski izvori tvrde kako je već neko vrijeme jako paranoična, agresivna i u takvom stanju opasna za svoju obitelj.

  • +7
Tori Spelling Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo Spelling i McDermott u ožujku prošle godine dobili su svog zadnjeg nasljednika Beaua te su tako pokušali spasiti već ionako problematičan brak. Glumica je tada za strane medije izjavila: 'Mislim da je Beau simbol ponovnog rađanja naše veze, jer se naša veza morala raspasti kako bi se ponovno mogla izgraditi i bilo je jako važno da krenemo ispočetka. Smatram ga simbolom jer je on prvo od naše petero djece koje odgajamo uz ljubav i komunikaciju'.

Holivudski par pred oltar je stao 2006. godine i od tada su proživjeli razne poteškoće, a neke od njih su uzrokovane i njegovom nevjerom. Iste godine kada se udala Tori je izgubila i oca, producenta Aarona Spellinga koji je cijelo svoje bogatstvo ostavio supruzi dok je kći naslijedila tek desetinu novca.

Prošle godine Tori je proglasila i bankrot, a poznato je i da zvijezda nije godinama plaćala poreze državi. Financijski problemi kao i nesuglasice u braku očito su utjecali na zdravstveno stanje poznate plavuše.