IME KOJE SE NE SPOMINJE

Zvijezde 'Beverly Hillsa' ismijale bivšu kolegicu

08.05.2017 u 12:18

Bionic
Reading

Nekadašnje kolegice sa seta hit teen serije iz devedesetih, 'Beverly Hillsa', ne kriju da nisu u dobrim odnosima. Jennie Garth i Tori Spelling tijekom televizijskog nastupa inspiriranog kultnom serijom otvoreno su ismijale kolegicu Tiffani Thiessen

U sklopu prošlotjedne emisije 'RuPaul's Drag Race' u žiriju su se našle dugogodišnje prijateljice Jennie Garth i Tori Spelling koje su zajedno glumile u seriji 'Bevery Hills'. Njihova glumačka kolegica tada je između ostalih bila i Tiffani Thiessen, no s njom nisu ostale u dobrim odnosima. 

Prilikom spomenute emisije, u kojoj transvestiti nastupaju i oponašaju određene glumce, prijateljice se nisu mogle suzdržati od ružnih komentara. 

Jedan od natjecatelja bio je prerušen u lik Valerie Malone, koju je glumila upravo Tiffani Thiessen, a pri završetku nastupa uslijedile su kritike. 

Naime započelo je tako što Jennie nije htjela ni izgovoriti ime bivše kolegice. 'Samo reci to ime koje se ne smije spominjati', uskočila joj je tijekom izjave u riječ Tori Spelling te time izazvala smijeh svih sudionika u studiju. Nakon zlobnog smijeha natjecatelja i žirija Jennie je rekla: 'Da, za nju imamo naziv - ona o kojoj ne govorimo. '

Prije nekoliko godina u javnost je izašla i sama glumica Tiffani obznanivši svijetu da se kolegice na setu prilikom snimanja serije nikada nisu lijepo ponašale prema njoj. Ubrzo nakon toga ona i 45-godišnja Jennie naglo su postale vrlo bliske. 

No kako su se ekspresno povezale, tako su se brzo i rastale. 'Ja sam bila ta koja je iz odnosa izašla povrijeđena', kazala je tada Tiffani.

Tori Spelling pak poznata je kao vrlo teška i razmažena osoba, pogotovo nakon razvoda od bivšeg supruga Charlieja Shaniana. Njegovi prijatelji i kolege priznali su da je to bila vrlo teška situacija te kako nitko s njom nakon toga nije ostao u dobrim odnosima.