nova objava

Zrnca mudrosti Tončice Čeljuske: 'Tko god ili što god raspitivalo vatru u nama, vrijedi!'

16.12.2021 u 15:32

Bionic
Reading

Od početka jesenske sheme HRT-a publika i dalje može pratiti talk show 'U svom filmu', gdje u voditeljskog fotelji sjedi jedno od najprepoznatljivijih lica televizije. Uz brojne poslovne i privatne obaveze, urednica i voditeljica rado je aktivna i na društvenim mrežama. Nerijeko podijeli i kakvu mudrost, stihove ili kakav savjet svojim pratiteljima

Nedavno je s prijateljicama uživala u Turskoj, točnije u Istanbulu, a sada je spremna za blagdane koje će tradicionalno dočekati sa svojim kćerima. U međuvremenu Tončica Čeljuska uživa u božićnom ugođaju i priprema nova gostovanja za svoju emisiju u kojoj bi joj, otkrila je ranije, gost iz snova, bio Ante Gotovina.

'Unutrašnja vatra. Taman pomisliš zar se gasi, a onda odjednom zapuše vjetar i stvori se plamen, buktinja. A srce pomisli: živo sam. Dok god znamo prepoznati onog koji je drugačiji, ono što nas dira - blagoslovljeni smo. Tko god ili što god raspitivalo tu vatru u nama, vrijedi!', porčila je. Premda bi mnogi pomislili da je riječ o 'nekom novom' u njezinom životu, Tončica je samo svima htjela poslati poruku pozitive i veselja.

Mnogi već znaju da se urednica i voditeljica voli opusiti uz dobru glazbu, a posebno voli talijanski pop-opera trio Il Volo čiji je veliki fan. 'Volim i dobre filmove i serije, a volim otići i na masažu. Sabrana sam po prirodi, malo što me baš izbaci iz takta, neki moji ljudi čak drže da sam flegmatična... No ta moja dimenzija mi je dragocjena u ovom poslu, kad svi izgube živce, ja sam pribrana', ispričala je ranije za Slobodnu Dalmaciju.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL