poznata dalmatinka

Tončica Čeljuska o svojim beauty tretmanima i kako se opušta

09.10.2021 u 23:21

Bionic
Reading

I s ovom jesenskom shemom počelo je emitiranje talk showa 'U svom filmu'. U petoj sezoni Tončica Čeljuska ugostit će sportaše, poslovnjake, glumce i glazbenike. Urednica i voditeljica emisije otkrila je kojeg gosta priželjkuje i pričala o tajnama svoje mladolikosti

'Ako bih govorila o gostu iz snova, to bi zacijelo bio Ante Gotovina. Čuti njegovu priču, otkriti njegov život i kroz koje je sve bure i oluje prošao, izazov je za svakog novinara. Sigurna sam da bi ta emisija imala i najveću gledanost. Naravno, puno je tu još zanimljivih ljudi, no vjerujem da bi njegova priča nadmašila sve ostale. Istina, puno se zna o njemu i njegovu životu, ali to kako on na sve to gleda iz današnje perspektive, bilo bi vrijedno čuti', ispričala je Tončiuca Čeljuska za Slobodnu Dalmaciju.

U svemu što radi, kaže, trudi se dati svoj maksimum, 'a je li to uvijek dovoljno, u ovom poslu procjenjuju gledatelji'. Mlađoj sebi dala bi, rekla je puno više samopouzdanja i manje obzira što će tko misliti. 'Međutim, ništa ne može nadomjestiti iskustvo i savjeti ne funkcioniraju, a jedina metoda učenja koja ima smisla je ona vlastite kože', poručuje.

  • +4
Tončica Čeljuska Izvor: Cropix / Autor: Damjan Tadic / CROPIX

Kad je riječ o opuštanju, urednica i voditeljica se opušta se uz glazbu talijanskog pop-opera trija Il Volo jer je njihov veliki fan. 'Volim i dobre filmove i serije, a volim otići i na masažu. Sabrana sam po prirodi, malo što me baš izbaci iz takta, neki moji ljudi čak drže da sam flegmatična... No ta moja dimenzija mi je dragocjena u ovom poslu, kad svi izgube živce, ja sam pribrana', ističe.

Mladolikost održava treningom, koji nipošto ne propušta. 'Idem tri puta tjedno u teretanu i vježbam individualno s trenerom koji zna izvući najbolje iz mene. Druga beauty tajna je tretman PRP, tretman lica matičnim stanicama, koji radim dva puta godišnje, i mogu reći da je to čudesan tretman koji doslovno pomlađuje lice, vlastitom krvnom plazmom koja potiče dubinsku obnovu kože. Dakle, nije samo genetika, nešto je i u biomedicini', otkrila je Tončica.