velika glumačka zvijezda

Zrinka Cvitešić: 'Zadnjih godinu dana shvatila sam što želim u životu'

24.07.2019 u 22:48

Bionic
Reading

Glumica i njezin dragi, nogometaš Niko Kranjčar uživali u Dubrovniku. Zrinka Cvitešić publiku je oduševila na Dubrovačkim ljetnim u predstavi zagrebačkog HNK-a 'Tko pjeva, zlo ne misli'. Otkrila je za kakav projekt se sprema, je li sretna i boji li se starenja. Na temu privatnog života opet je bila škrta na riječima

Prije nekog vremena Zrinka Cvitešić je otkrila da je pred njom veliki projekt o kojem ništa nije smjela reći, no sada je progovorila o tome. 'Riječ je o dvije prve dame. Ja igram prvu damu Amerike, a Zoë Wanamaker koja je legenda engleskog glumišta, igra prvu damu Francuske. S tim se otvara nova sezone Bridge Theatrea koji se u zadnje tri godine promaknuo u vodeće mjesto kad je riječ o dramskom kazalištu u Londonu, otkrila je u IN Magazinu Nove TV.

Priznala je da ima tremu. 'Frka je velika, imam osjećaj kao da sam opet na početku, kao da ništa u životu do sad nisam napravila, ali poginut ćemo pa ćemo vidjeti što će biti', rekla je kroz smijeh. Dodala je kako inače nije tremaš, ali sada je to vrhunac njezine karijere i nešto prema čemu je stremila kad je 2012. stigla u London.

'Baš taj dramski dio kazališnog života u Londonu za mene stvarno vrh svemira i ti engleski glumci su - nema dalje od toga', kaže glumica. Na pitanje je li izjavila je: 'Mislim da to nekako dođe sa zrelošću i završenim odrastanjem i pubertetom na kojeg nekako staviš točku. Nedavno sam navršila 40 godina i zadnjih godinu dana shvatila što želim u životu. Ali to su mi starije žene znale govoriti: 'Vidjet ćeš da četrdesete za žene super, kad žena zna što hoće, a što neće'. Naučila sam reći ne i s tim sam otvorila neki novi život za sebe. Nekako se baš sve slaže i sjeda na svoje mjesto', rekla je glumica.

Starenja se, kaže, ne boji.

'Baš se veselim tom nekom novom razdoblju jer izgubiš potrebu dokazivati se sebi, drugima. Prestane ti biti važno što drugi o tebi misle što je zapravo veliko oslobođenje, a nekako osjećam jednaku radost život i ljubav prema životu kao kad sam imala deset', ispričala je.

Ali na temu ljubavi i svojoj vezi s nogometašem Nikom Kranjčarom ni ovog puta nije htjela pričati. 'Iskreno se nadam da nas ne karakteriziraju poslovi koje radimo. Iz tog razloga nemam razloga govoriti o toj temi', ističe glumica.

  • +6
Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL