SVE BLIŽE ŠKOTSKOJ

Je li ljubav Zrinke Cvitešić i Nike Kranjčara na kušnji?

10.06.2016 u 11:29

Bionic
Reading

Britanski mediji jučer su objavili vijest da je dolazak Nike Kranjčara u škotske Rangerse praktički gotova stvar te da je hrvatski nogometaš korak do potpisivanja dvogodišnjeg ugovora s nogometnim klubom iz Glasgowa. Još prije nekoliko dana čak je i britanski Mirror objavio veliki članak o tome da se novi Nikin potez - dolazak u Škotsku - nikako neće svidjeti njegovoj djevojci, glumci Zrinki Cvitešić, koja nakon Londona svoju karijeru želi nastaviti u New Yorku. Kranjčar je nekoliko mjeseci igrao za New York Cosmos, no povratak u Britaniju možda bude kamen spoticanja u njegovoj vezi s lijepom glumicom. Niki Europa više odgovara da bi bio bliže kćeri i obitelji u Zagrebu

Ako se prelazak Nike Kranjčara iz New York Cosmosa u škotske Glasgow Rangerse izjalovi, to će biti najvjerojatnije zato jer se njegovoj djevojci Zrinki Cvitešić nimalo ne sviđa Škotska, glasio je naslov članka u britanskom Mirroru prije nekoliko dana.

No čini se da je Niko sve bliže Glasgowu jer posljednja vijest objavljena jutros u stranim medijima glasi da je bivši hrvatski reprezentativac pred potpisivanjem ugovora sa slavnim škotskim nogometnim klubom. Ta odluka došla je kao iznenađenje s obzirom da je Kranjčar u ožujku ove godine potpisao ugovor s njujorškim drugoligašem New York Cosmosom.

To je pak išlo u prilog Zrinkinoj karijeri jer je nakon uspjeha na londonskim kazališnim daskama u mjuziklu 'Once' i osvajanja prestižne glumačke nagrade Laurence Olivier odlučila okušati se na njujorškom Broadwayu. Njezini planovi sad su pod velikim upitnikom ako se Niko odluči vratiti u Britaniju, što mu više paše jer bi tako bio bliže obitelji i kćeri Loree.

Pitanje je hoće li ambiciozna glumica pristati na kompromis zbog ljubavi ili će je pokušati održati na daljinu. Njezina prijašnja veza s glazbenikom Hrvojem Rupčićem nije opstala upravo zbog toga. Zrinka je karijeru nastavila u Londonu, a Hrvoje je zbog sinova i svoje karijere ostao u Zagrebu.

No možda nas glumica sve iznenadi i zbog Nike se preseli u Glasgow. Sudeći po njezinom posljednjem postu na Instagramu, na kojem je izrazila oduševljenje gledanjem filma u poznatom njujorškom kinu Director's Guild of America Theater, korak unazad teško će joj pasti. No njezina posljednja objava na Facebooku vezana je uz glumačku radionicu u Londonu, pa je možda i to neki znak.

One of the most beautiful experiences..watching a film in #Director'sGuildofAmericaTheater..

A photo posted by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on

Thank you for a beautiful night, Grateful and humble, Zrinka

A photo posted by Zrinka Cvitesic (@zrinkacvitesicprofile) on