DRUGI POSAO

Zrinka Cvitešić pohvalila se novim uspjehom: Njezino maslinovo ulje ponovno dobilo zlatnu medalju

16.05.2022 u 09:35

Bionic
Reading

Naša istaknuta filmska, televizijska i kazališna glumica Zrinka Cvitešić osvojila je novo priznanje za svoj rad u maslinarstvu kojim se bavi već nekoliko godina

Naša talentirana i nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić ovih se dana pohvalila novim uspjehom koji je ostvarila, no ne u glumačkim, već u maslinarskim vodama. Masline i maslinovo ulje njezina su velika ljubav, a u Donjem Humcu na Braču ima maslinik sa 150 stabala. Glumica svaki slobodni trenutak provodi u njemu.

Na svom Instagram profilu otkrila je kako je već drugu godinu za redom njezino maslinovo ulje nagrađeno zlatnom medaljom za kvalitetu. Ulje iz sorte maslina oblica nagrađena je od strane Zadružnog saveza Dalmacije, a ponos zbog postignuća glumica nije skrivala.

Na svom Instagram profilu podijelila je nekoliko fotografija iz maslinika te zahvalila najbližim suradnicima i obitelji na pomoći u ovom radu koji je ispunjava.

‘24.Noćnjak, Zadružni savez Dalmacije - drugu godinu za redom zlatna medalja za naše oblice. Hvala mojim najbližima, hvala vjetru, suncu, kiši i bračkoj zemlji i hvala mami na unikatnim pregačama’, napisala je Cvitešić koja se prije nekoliko godina počela baviti maslinarstvom.

Jednom prilikom Zrinka je priznala da joj nagrade u maslinarstvu mnogo više znače od onih u glumačkom svijetu.

‘Dobivene nagrade na natjecanjima za kvalitetu maslinovog ulja, moram priznati, vesele me više nego one u mom glumačkom poslu, jer one su zapravo nagrade simbiozi i prijateljstvu između mene i prirode', objasnila je Zrinka za Gospodarski.hr.