PRAVE LJEPOTICE

Zovu se Daniela, Martina i Stella i kćeri su legendarnog nogometaša Luisa Figa, evo što znamo o njima

27.01.2022 u 06:28

Bionic
Reading

Legendarni portugalski nogometaš Luis Figo ima vjerojatno sve o čemu je mogao sanjati. Iza njega je i više nego uspješna nogometna karijera, a sretan je i u privatnom životu - u braku s lijepom Helen Svedin dobio je tri kćeri, a one su svojom ljepotom očarale svijet

Luis Figo nije mogao ne pohvaliti se velikim uspjehom najstarije kćeri, 22-godišnje Daniele, koja je krenula stopama slavne majke, švedske manekenke Helen Svedin, te se našla na naslovnici španjolskog modnog časopisa Hola! Fashion.

Prelijepa brineta smeđih očiju odavno je očarala modni svijet, a upravo je otac najponosniji na njezin uspjeh. No Figo i Helen nemaju samo Danielu, već još dvije kćeri, Martinu (19) i Stellu (17), od kojih se ne zna koja je ljepša, a peteročlana obitelj danas živi u Španjolskoj.

Zanimljivo je da, osim modnim uspjesima, Daniela Svedin Figo puni medije zbog svoje veze s 28-godišnjim modelom Beltranom Lozanom, članom španjolske kraljevske obitelji i daljnjim rođakom kralja Felipea VI. Par je u vezi više od godine dana, a Figo ga odavno smatra članom svoje obitelji. Daniela je uz sve to studentica medicine na Sveučilištu Navarra.

Tri godine nakon Daniele slavni je par dobio drugu kćer, danas 19-godišnju Martinu. Ona studira na ekskluzivnom privatnom koledžu Runnymede u La Moraleji, nedaleko od njihovog obiteljskog doma. Riječ je o jednom od najprestižnijih koledža u Španjolskoj, u kojem godina školovanja stoji oko 10 tisuća eura, no za slavnog Figa to ne predstavlja ništa.

Više od dvije godine Martina je u vezi s 22-godišnjim Luisom Osorijem, najmlađim sinom vojvode od Alburquerquea Joannesa Osoria i manekenke Blance Suelves. Baš poput starije sestre, i ona se bavi modelingom, a u svom portfoliju ima mnogobrojne naslovnice modnih časopisa. Zanimljivo je i njezina odluka da u modi ne želi koristiti očevo prezime, već samo majčino, kako joj nitko ne bi davao poslove zbog slavnog nogometaša.

Najmlađa od svih, obiteljska mezimica Stella, nedavno je napunila 17 godina te je također odradila nekoliko modnih kampanja, a njezino vrijeme tek dolazi.

Obitelj Luisa Figa Izvor: Profimedia / Autor: NVGT / The Photo One / Profimedia