PAOLA FENDI

Bajkovito vjenčanje: Nasljednica Fendijevog carstva udala se prošlog vikenda, a sve je iznenadila odabirom vjenčanice

23.06.2021 u 15:17

Bionic
Reading

Nakon poduže stanke od raskošnih vjenčanja, na Ibizi se proteklog vikenda održalo jedno upravo takvo, a na kojem se okupilo čak 250 uglednih gostiju koji nisu željeli propustiti udaju nasljednice modnog carstva Fendi, Paole Fendi koja je ozakonila svoju vezu s Aramom Ahmedom

Tijekom proteklog vikenda, u katedrali iz 13. stoljeća, smještenoj na omiljenoj španjolskoj party destinaciji Ibizi, za svog se partnera Arama Ahmeda udala nasljednica modnog carstva Fendi Paola Fendi. Iako se možda očekivalo da će mladenka na svoje vjenčanje iz snova stići u vjenčanici iz obiteljske manufakture, ona je ipak odabrala konkurentskog Valentina.

U crkvi su za njih najljepše pjesme izvodili lokalni pjevači, a nakon crkvenog obreda uzvanici, točnije njih 250, s mladencima se uputilo u luksuzni hotel Atzaró Agroturismo na svečanu večeru na kojoj su svirali DJ te violinisti. Prisutni tvrde kako je vjenčanje para, koji se upoznao u Londonu te su bili zaručeni od 2019. godine, bilo jako zabavno, elegantno, ali i spektakularno, za što se pobrinuo i zid od cvijeća koji je sve ostavio bez riječi.

Među uzvanicima bilo je obitelji, kao i prijatelja iz redova talijanskih uglednik, ali i svjetskog jet seta. Na vjenčanju obilježen je još jedan poseban trenutak, budući da je na taj dan Paolina baka, po kojoj je i dobila ime, proslavila 90. rođendan.

Kako je već najavila uoči vjenčanja, Paola će sa suprugom, nakon deset godina izbivanja, ponovno živjeti u New Yorku, koji je njezin rodni grad. Iako bi se možda očekivalo da se i ona sama bavi modom, to nije tako, no to isto tako ne znači da je pobjegla daleko od umjetnosti. Dapače, Paola radi u čuvenoj aukcijskoj kući Christie's gdje je zadužena za poslijeratnu i suvremenu umjetnost.