martina svedin figo

Svi su gledali u nju: Legendarni Luis Figo na plaži sa svojom srednjom kćeri koja je izrasla u nevjerojatnu ljepoticu

22.07.2022 u 21:12

Bionic
Reading

Portugalski nogometaš Luis Figo s dugogodišnjom suprugom Helenom Svedin dijeli ti prekrasne kćeri. Sa srednjom Martinom legendarni je bivši sportaš snimljen na plažu na Ibizi, a sve su oči bile uprte samo u zgodnu 20-godišnjakinju

Da s ocem ima sjajan odnos, Martina Svedin, baš kao i njezine dvije sestre, starija Daniela i mlađa Stella, već je pokazala nebrojeno puta. Stoga ne čudi da i ovo ljeto provodi baš u njegovom društvu.

20-godišnja Martina Svedin Figo, srednje dijete legendarnog Portugalca snimljena je u društvu tate Luisa Figa na plaži na Ibizi. Tamo trenutno odmara s majkom i ocem, a nakon uživanja u morskim radostima prepustila se sunčanju. Zgodna Martina zapela je za oko paparazzima, kao i ostalima okupljenima na plaži.

  • +6
Luis Figo i kćer Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osvaja svojim mladenačkim izgledom, genima koje je naslijedila od majke- švedske manekenke Helene Svedin. Kći nogometnog asa na sebi je imala zelenkasti bikini, a do izražaja je došla i njezina besprijekorna figura.

Možda najpoznatija javnosti ipak je Figova najstarija kći Daniela koja je krenula majčinim stopama te očarala modni svijet svojim talentom. Osim modnim uspjesima, Daniela Svedin Figo puni medije zbog svoje veze s 28-godišnjim modelom Beltranom Lozanom, članom španjolske kraljevske obitelji i daljnjim rođakom kralja Felipea VI.