omiljeni prognostičar

Zoran Vakula o stresu: 'Nisam još slomio živce'

16.11.2023 u 13:13

Bionic
Reading

Jedan od najpoznatijih hrvatskih meteorologa u HTV-ovoj emisiji je govorio o svojoj tri desetljeća dugoj karijeri, ali i otkrio kako on prevladava stres. Nije pobodnik nekih, kako kaže, pomodnih metoda

'Supruga i ja, ali šetamo. Nema trčanja, nismo od tih, koji su sad u modi, pa ćemo sad trčati i uništavati koljena i kukove, nego čista šetnja za naše godine', otkrio je Zoran Vakula za emisiju 'Kod nas doma'. Naglasio je da voli šetati po svom naselju, zagrebačkoj Volovčici. Smatra da je šetnja sasvim dovoljna aktivnost.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Dok šeta, prilaze mu ljudi. Kaže da su dobronamjerni i kad ga netko pita, pristojno mu odgovori, pozdrave se i fotografiraju. Priznaje je da mu je popularnost i danas čudna. 'I danas mi nije razumljivo zašto baš ja? Da bih se spustio na zemlju, onda čitam i one komentare ispod tekstova. Nisu svi pozitivni', naglasio je.

  • +3
Zoran Vakula Izvor: Cropix / Autor: Tomislav Kristo / CROPIX

Iza njega je 30-godišnja karijera meteorologa. 'Da nema HRT-a, ne bi bilo ni mene. Barem ne u ovakvom obliku. Ja to uistinu mislim. Jednostavno bih bio poznat da sam na nekoj drugoj televiziji, ali činjenica je da sam od mog početka 1996. do danas vjeran kući koja me hrani. I da sam, zahvaljujući HRT-u, to što jesam', poručio je Vakula.

Osvrnuo se i na to što mu najviše izaziva stres. 'Svatko ima neku svoju varijantu. Ima ljudi koji se tome jako, jako, jako opiru i ulažu puno novca i vremena da to, kao, riješe. Nisam od tih. Nisam još slomio živce i takve stvari nisam primijetio, ali primijetio sam da mi u nekim stresnim situacijama izlazi herpes. Barem sam ja to tako zaključio, izjavio je.