SPREMAN ZA ŠALU

Humorom protiv korone: Zoran Šprajc pokazao kako je izgledao kao pionir

01.04.2020 u 10:17

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa donijela je puno straha, a potres zbog kojeg su mnogi ostali bez krova nad glavom je samo dolio 'ulje na vatru' i uplašio je brojne građane. Urednik i voditelj RTL Direkta i dalje u danima neizvjesnosti uspijeva nasmijati svoje obožavatelje. Redovito im se javlja putem društvenih mreža, a svojim duhovitošću unosi malo veselja

Da se nije dogodila pandemija koronavirusa Zoran Šprajc sada bi vodio RTL Direkt, no budući da zbog svog zdravstvenog stanja spada u rizičnu kategoriju, televizijski urednik i voditelj još se ne može vratiti na posao.

Jedan od naših najomiljenijih televizijskih voditelja svojim pratiteljima i vjernim gledateljima gotovo svakodnevno se obraća i uveseljava ih. U najnovijoj objavi na Instagramu je pokazao kako je izgledao kao školarac, kao pionir.

'Virusi i potresi, svi su se nekad bojali našeg čvrstog stava, odlučnog pogleda i savršeno uz tijelo pripijenih ruku', opisao je crno bijelu fotografiju. Neki fanovi su mu komentirali da su to bila lijepa vremena, drugi se prisjetili pionirske 'zakletve', a bilo je i onih koji su mu poželjeli brzi povratak na male ekrane.

'Svjestan sam da je moj utjecaj ili, bolje rečeno, doticaj s publikom i gledateljima jako velik, ali ne bih to precjenjivao. Prošlo je samo nekoliko mjeseci kako me nema na ekranu, ali da se povučem na sedam godina i onda uspješno vratim, kao što je to recimo napravio Petar Grašo, e onda bih sam sebi rekao: 'Zorane, stvarno si superzvijezda'. Dotad sam samo još jedna od zvjezdica na ovom sirotom hrvatskom medijskom nebu', izjavio je ranije za Story.

Pravilno pranje ruku