uživanje u PRIRODI

Zoran Šprajc opisao kako je proveo protekle dane: 'Snimio sam film s Winnetouom i na kraju se zasladio mladim veprićem'

14.09.2020 u 14:01

Bionic
Reading

Mnogi su se Hrvati za vikend uputili na morske destinacije, no ne i urednik i voditelj RTL Direkta koji je jedan od posljednjih toplih vikenda u rujnu odlučio provesti u Gorskom kotaru. Pohvalio se da je posjetio jezero Bajer u Fužinama te otkrio što je sve ondje radio

Zoran Šprajc po prvi put se našao u Fužinama, a svoje oduševljenje morao je podijeliti na društvenim mrežama. 'Prvi put sam shvatio kakva se ljepota i gušt nalazi ispod dok jurim autocestom iznad njih. Bog je valjda osobno po sebi ugodio temperaturu zraka, Sunce zemlju i jezera a i more je na pola sata vožnje', napisao je o svojoj novoj avanturi.

'Na kotačima, nogama i veslima proveo sam skoro cijeli dan, jahao mustange, snimio film s Winnetuom i na kraju se naravno opet zasladio mladim veprićem, štrudlom od borovnice da bih u miru zaspao u jacuzziju', pohvalio se na kraju objave, a pratiteljima je pokazao i kako je to izgledalo.

Njegove sljedbenike je zanimalo gdje je iznajmio čamac, gdje je točno pojeo štrudlu, dali su mu prijedloge za nove destinacije, a neki su oduševljeni i njegovim načinom izražavanja.

'Pohvalila bih stil. Rođeni ste pisac/književnik ali to se već dalo naslutiti. Za prvi put možda bude i prvi uradak', poručila mu je jedna od pratiteljica. Inače, mnogima omiljen, drugima pak i nesimpatičan zbog direktnog stila komentiranja voditelj i urednik zadnje dane godišnjeg odmora proveo je u Zagorju.