tako je lako

Zoran Šprajc u golišavom izdanju pokazao kako se sprema za povratak na posao

24.08.2020 u 10:19

Bionic
Reading

Legendarni RTL-ov voditelj, urednik i komentator vikend je proveo u Zagorju. Zadnje dane svog godišnjeg iskoristio je da se osvježi u bazenu, a tu je situaciju iskoristio da se po tko zna koji put našali na svoj račun

Zoran Šprajc pokušao je maksimalno kvalitetno iskoristiti slobodno vrijeme, što se moglo vidjeti i na njegovom profilu na Instagramu.

'Neupućenom promatraču moglo bi se učiniti da je ovdje riječ o bezbrižnom lješkarenju u bazenu i izboru menija za predstojeću večeru (pačja prsa u narančinom umaku ili biftek sa šumskim voćem, hm?), međutim oni koji me dobro poznaju znaju da je riječ o radnom bazenu u kojem upravo traju pripreme za novu sezonu RTL Direkta i proučavanje sadržaja za sutrašnju emisiju', napisao je u nedjeljnoj objavi.

Jedan od omiljenih domaćih voditelja nedavno je na odmoru proslavio 52. rođendan i to na vrlo veseo i opuštajući način. Protekla godina za njega je bila dosta teška zbog infarkta, ali Šprajc u svom pozitivnom duhu ne prestaje uveseljavati sljedbenike. Nakon što je objavio fotografiju na kojoj izlazi iz mora duhovito je komentirao: 'Ako niste gledali Baywatch, sad gledate. To je sat za plažu na ruci morskog medvjeda.'

'Nemojte suditi po objavama na Instagramu, jer Instagram nije izmišljen da bi nas pokazivao onakvima kakvi jesmo, nego kakvi bismo željeli biti. Također, nemojte suditi po fotografijama koje su snimljene širokokutnim lećama', ranije je izjavio za Jutarnji list. Nakon povratka s bolovanja Šprajc je poručio da će posao početi shvaćati kao posao, a ne kao pitanje života i smrti. Na prvom mjestu sada mu je zdravlje, a ne gledanost.