POKAZALA PREVIŠE?

Znojna Nives Celzijus uvukla se u minijaturni triko i svoje obožavatelje ponovno bacila u trans

07.03.2019 u 22:27

Bionic
Reading

Nives Celzijus proteklih dana naporno vježba svoje plesne korake koje će uskoro pokazati u showu Nove TV 'Ples sa zvijezdama', a svoje obožavatelje redovito informira o svom napretku

Nakon što je jučer na svom Instagramu objavila fotografiju sa, kako kaže, šarmantnim, talentiranim mladićem koji je, bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme, Nives Celzijus nastavlja marljivo trenirati za novu sezonu showa 'Ples sa zvijezdama' koji uskoro kreće na Novoj TV.

'Moje plesne cipelice plešu i po kući. Jest da od previše plesanja već danima nisam stigla oprati kosu, ni srediti se pa tako masnoglava i znojava u svakojakim odjevnim kombinacija hodam po svijetu... Al' vi mi to nećete uzeti za zlo, jel tak?', napisala je pjevačica pokraj fotografije na kojoj pozira u minijaturnom plesnom trikou.

Pripijeni triko u prvi je plan stavio Nivesine raskošne obline, a na oduševljenje brojnih njezinih obožavatelja ogledalo na zidu otkrilo je i malo više gole kože.

Uslijedila je nepregledna lavina komentara ispod fotografije. I dok su jedni isticali Nivesinu prirodnu ljepotu bez šminke, drugi su se koncentrirali na njezine obline u prvom planu, a bilo je i onih koji su pjevačici zamjerili što se slika u seksi izdanju.

Ipak, nama najzanimljiviji komentari, bili su oni u kojima fanovi Nives uspoređuju s estradnom kolegicom Lidijom Bačić, točnije njihove atribute. Naime, Lidija je danas također na Instagramu podijelila fotografiju i video u kojem je u prvom planu njezina golišava pozadina, a Nivesini fanovi zaključili su kako ju je Lidija iskopirala.

'Eto već te i Bačićka iskopirala, ti izbacila guzu ,odmah i ona... samo je razlika što tvoje obnažene slike iz nekog razloga izgledaju na neki način umjetnički, dok njezine objave ispadaju jadne i jeftine', komentirao je jedan od Nivesinih obožavatelja.

  • +10
Fashion Guru: Nives Celzijus Izvor: Pixsell / Autor: Auto