TAJANSTVENI MUŠKARAC

Nives Celzijus: 'Vjerojatno ste se pitali tko je taj šarmantni mladić, koji me bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme'

06.03.2019 u 19:15

Bionic
Reading

U život Nives Celzijus nedavno je kročio novi muškarac kojeg je odlučila otkriti svojim fanovima

'Dame i gospodo, vjerojatno ste se pitali tko je taj šarmantni, talentirani mladić, koji me bez milosti, višesatno preznojava u posljednje vrijeme... Upoznajte večeras Matea Cvenića likom, a uskoro i djelom', napisala je pjevačica pored fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu.

Tajanstveni muškarac nije njezin novi životni odabranik, već instruktor plesa s kojim će Nives uskoro nastupiti u novom showu Nove TV 'Ples za zvijezdama'. Pjevačica se naporno priprema za nastupe, a djelić atmosfere iz dvorane podijelila je i na svom Instagram Storyju.

Iako priznaje kako 'ne može dočekati da gledatelji vide što ju je Mateo naučio', Nives je u simpatičnom videu koji je podijelila na Instagramu otkrila i kako ne ide uvijek sve po planu. U žaru plesa, Nives i Mateo sudarili su se glavama, no svaki profesionalni plesač zna da su takve nezgode sastavni dio plesa.

'Ples sa zvijezdama' vraća se na male ekrane, a u novoj sezoni gledatelje će svojim plesačkim umijećima zabavljati jedanaestero poznatih Hrvata. Osim Nives, u novoj sezoni nastupit će modni stilist Marko Grubnić, spisateljica Josipa Pavičić Berardini, blogerica Sonja Kovač, novinar Davor Garić, glumac Slavko Sobin, pjevač Damir Kedžo, stand up komičar Ivan Šarić, supruga Dine Rađe, Viktorija Đonlić-Rađa te glumice Ecija Ojdanić i Ana Vučak-Veljača.

  • +12
Nives Celzijus na CMC festivalu u Vodicama Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL