ŠTO SE DOGAĐA?

Znakovita poruka Nine Badrić: 'Novi počeci, nove odluke..'

06.10.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Na Instagramu je popularna pjevačica Nina Badrić objavila svoju novu fotografiju, na kojoj ne krije osmijeh i za koju je dobila mnoštvo komplimenata

'Ima tih nekih dana koji ti izmame najveći osmijeh na licu. Danas je bio baš takav dan mada ja kakva jesam i u najlošijima pronađem sreću. Novi počeci, nove odluke... I Bog prati hrabre (i lude). Dobro je. Bože, hvala ti.' Stoji to uz posljednju objavljenu fotografiju Nine Badrić, na kojoj pozira sa širokim osmijehom na licu ispred zelenih vrata.

Odjevena u neobičnu svjetlucavu mini haljinu, u kombinaciji s čizmicama koje imaju otvorene prste, Nina Badrić je svojom pozom vizualno izdužila noge, a za svoj izgled odmah je dobila komplimente, kao i pregršt emotikona srca - jedan je, između ostalih, ostavila Andrea Čermak, snaha umirovljenog generala Ivana Čermaka, čija je vjenčana kuma bila Severina.

Što joj je izmamilo osmijeh na lice, kao i o kakvim je novim počecima i novim odlukama riječ, Nina još uvijek nije otkrila svojim najvjernijim obožavateljima te oni s nestrpljenjem iščekuju svaku njezinu novu pjesmu, kao i koncert.

  • +3
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Prije nekoliko dana pjevačica je najavila da će uskoro svjetlo dana ugledati i njezina najnovija pjesma pod nazivom 'Pamtim'.