TRENDI LOOK

Hrabro izdanje: Nina Badrić riskirala je ovim odvažnim printom i za nagradu dobila brojne pohvale

09.09.2021 u 11:18

Bionic
Reading

Iako nas od kalendarske jeseni ne dijeli tako puno, ljeto još ne posustaje, pa mnoge zaljubljenice u modu još uvijek nisu svoje laganije komade pospremile na dno ormara

Nakon što je provela ljeto na svojoj omiljenoj destinaciji, prelijepom Hvaru, pjevačica Nina Badrić vratila se u Zagreb.

Toplo vrijeme naprosto nas mami da ga iskoristimo za razigrane ljetne kombinacije, baš poput jedne od najpopularnijih domaćih glazbenica.

Kako je cijelo vrijeme vrlo aktivna na društvenim mrežama, svojim brojnim pratiteljima Nina je odlučila pokazati šarmantni ljetni stajling za koji je dobila samo pregršt pohvala. 'U prolazu', kratko je poručila pjevačica pored fotografije snimljene u Zagrebu.

  • +2
Nina Badrić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Upečatljivi animal uzorci nisu laki za kombiniranje pa ih zato mnogi izbjegavaju, no to nije slučaj s Ninom Badrić, koja voli modne iskorake.

Lijepa brineta bez greške je spojila sako i hlače u upečatljivom zmijskom uzorku s efektnim zlatnim sandalama na vezanje.

Nije trebalo dugo čekati na pohvale: 'Nina, predivna si kao uvijek', 'Nikad ljepša', 'Dobro nam došla'...

Inače, svi se slažu da pjevačica izgleda bolje nego ikad, a tijekom pandemije promijenila je i način prehrane te prigrlila vegetarijanstvo.