U NOVOM INTERVJUU

Zlatan Zuhrić Zuhra progovorio o svom odnosu sa Željkom Pervanom

27.11.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Poznati domaći komičar, koji posljednjih dana uveseljava gledatelje RTL televizije u seriji 'Blago nama', u novom intervjuu između ostalog otkrio je kako mu je humor pomogao u vrijeme pandemije, detalje o svom odnosu sa Željkom Pervanom te kakav stil humora najmanje leži Hrvatima

Kako otkriva u novom intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, uloga Glavine u RTL-ovoj seriji 'Blago nama' sa Enisom Bešlagićem posebno mu je sjela zbog fizičke konstitucije i nekih sličnih likova koje je do sada imao priliku utjeloviti.

Na pitanje o nekim budućim projektima, 58- godišnji komičar izjavio je kako je pun ideja, no najveći je problem njihova realizacija. Nakon pandemije i dalje će nastaviti s izvedbom predstave 'Otac i sin' s Tinom Sedlarom, a volio bi da se snimanje serije 'Blago nama' nastavi i u budućnosti.

Njegova uloga Aljoše Kapulice mnogim gledateljima ostala je najupečatljivija, a zbog projekta 'Večernja škola' i njegova autorstva imao je određene nesuglasice sa Željkom Pervanom koje, kako otkriva, više ne postoje.

'Sada smo u nekim godinama kad trebamo zaboraviti neke sitne ili krupne greške koje su se dogodile u tom razdoblju. Ja sam samo u određenim trenucima ukazivao na neke poslovne pogreške koje su se dogodile po mom nekom osobnom mišljenju, ali privatno nemam nikakvih problema s njim, naprotiv!', otkriva Zuhra.

  • +3
Željko Pervan Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

U vrijeme vladajuće pandemije koja se odrazila na svaku osobu, Zlatan Zuhrić Zuhra ističe kako ga je humor spasio te da je oduvijek pobornik razmišljanja da je 'čaša uvijek polupuna, a ne poluprazna'.

'Život je, kako kažu Kinezi, kao kad puštaš zmaja – nekad gore, nekad dolje, ali taj zmaj cijelo vrijeme leti. Naravno da treba početi od kruga obitelji i širiti tu pozitivnu energiju, a humor je zasigurno najpozitivnija energija i mislim da smo mi i inače mentalitet koji bi se puno više trebao baviti humorom, a manje sobom i tužnim situacijama', ističe komičar.

Na temelju svog bogatog iskustva po pitanju humora, Zuhra je mišljenja kako su Hrvati dosta u problemu kad trebaju kritizirati sami sebe.

'Poanta humora bi bila da sarkastično gledamo na druge, ali istovremeno da se taj sarkazam i humor primjenjuju i na nas same. I tu sad ponekad nastaje problem jer postoje neki ljudi s prevelikim egom koji misle da su toliko važni i ozbiljni da se s njima ne treba sprdati. Treba sarkazam i ironiju proširiti na apsolutno sve. Nitko se ne bi trebao sakrivati i bojati ironije i sarkazma, to je samo znak da dobro rade svoj posao. Kad se čovjek malo opusti, morao bi shvatiti da nas humor zapravo drži na životu'.

Kako je imao priliku otkriti, još uvijek se zbog cjelokupne situacije s pandemijom koronavirusa ne planira okušati u nekim drugim branšama jer, kako sam kaže, ima 58 godina i u tom životnom razdoblju vrlo je teško ponovno počinjati od nule.