MASTERCHEF IVANA

Žiri nije tako strašan kao na TV-u

12.05.2011 u 10:59

Bionic
Reading

Iako je u srijedu ispala iz natjecanja, 29-godišnja Ivana Đokić iz Čapljine vjeruje da je tek čekaju poslovne ponude, a karijeru kani nastaviti u kulinarstvu

Za ovu je kuharicu, piše Večernji list, poguban bio posljednji izazov, test opterećenja u popularnom showu Nove TV, a pripravljanje slastice stajalo ju je eliminacije iz Masterchefa.

Iako je završila natjecanje, 29-godišnjakinja se nada da je tek na početku te da je čekaju poslovne ponude i divna prijateljstva. Tijekom showa najbolja je bila s Teom s kojom će se nastaviti družiti.

'Nastavljam sa svojim životom i odmorit ću se. Svoje umijeće – reckanje, sjeckanje, miješanje i kuhanje – odsad ću primjenjivati doma, pripravljajući obroke mami i djedu', rekla je Ivana. Nedostajat će joj ipak savjeti žirija i adrenalin koji izazivaju kod natjecatelja.

Za stroge članove žirija Matu Jankovića, Tomu Gretića i Radovana Marčića ima samo riječi hvale. 'Ma nisu uopće tako strašni kao na televiziji. Divni su! Mnogo sam naučila od njih', kaže Ivana.

Karijeru možda nastavi u nekom drugom gradu ili državi, baš kao i njezina najbolja prijateljica iz showa – Tea Đukić. Djevojke su postavile dobre temelje za dugogodišnje druženje. Obećale su jedna drugoj kako će se redovito posjećivati.