odlično se slažu

Žiri Masterchefa opet nasmijava, Damir Tomljanović pokazao kako izgledaju kad se ugase kamere: 'Jedan ćelavi, jedan ćoravi'

16.11.2021 u 12:10

Bionic
Reading

Mnogi će se složii da je ovosezonski, tročlani žiri popularnog kulinarskog natjecateljskog showa najrazigraniji i najzabavniji do sada. Prije početka emitiranja Masterchefa najavili su kako od kandidata očekuju 'red, rad, disciplinu i poštovanje', a kad nisu na snimanju itekako opušteno ponašaju i zajedno se odlično zabavljaju

Premda najčešće vidimo njihovu strožu, ozbiljniju stranu, nedavno su pokazali svoju humorističnu stranu pozirajući s perikama kada su ih mnogi usporedili s rock bendom. Namještali su se i s napućenim usnama, zadirkuju jedni druge u komentarima. Zabava traje i dalje. I ovog puta se zafrkavaju na svoj račun.

'Jedan ćelavi, jedan ćoravi', našalio se Damir Tomljanović na Instagram storyju na račun fotografije na kojoj pozira s Melkiorom Bašićem. Premda su na početu emitiranja nailazili na negativne kritike na udaru kritika profesionalnih kuhara, jer im se zamjerao 'loš odnos prema natjecateljima, omalovažanje i nepristojni komentari', čini se da su publiku osvojili.

Sva trojica ovogodišnjeg tima žirija više puta do sada su isticali kako među njima vlada prijateljska, zabavna i opuštena atmosfera. No neki od njih su ispričali ne tako vesele priče, već teškim životnim situacijama.

Melkior Bašić je tako progovorio o problemu sa štitnjačom i naglom gubitku kilograma. 'Do tada mi je bila sredstvo za rad i prehranjivanje usput, najčešće s nogu u pauzama na poslu. Nakon što mi je organizam podivljao, promijenio sam pristup. Ne uskraćujem si ništa, ali nastojim jesti izbalansirano, ne preskakati obroke i što više koristiti blagodati sezonskih namirnica kojih u Hrvatskoj srećom još uvijek imamo u izobilju', priznao je za Slobodnu Dalmaciju.

  • +3
Melkior Bašić Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo