otkačena obitelj

Retro look: Marko Tolja i njegova obitelj osvanuli u zanimljivom izdanju iz prošlih vremena

23.08.2021 u 16:03

Bionic
Reading

Osamdesete godine prošlog stoljeća su bile vrijeme velike popularnosti trapera, raznih neobičnih odjevnih predmeta, što šarenijij i svjetlucavijih i modnih predmeta. U novije vrijeme odjeća u stilu osamdesetih nosi se često na tematskim zabavama. U takvu je uskočio i naš pjevač sa suprugom Anom i sinom Marom

Mnogi pamte šarene kolaže traperica visokog struka, svijetle i tajice životinjskog uzorka, 'kuhane suknje', angorove džempere, odjevne predmete od frotira i mnoga druga modna obilježja tog vremena. Marko Tolja i njegova obitelj očito su se dobro zabavili na partyju na temu osamdesetih.

Simpatična družina, pokazala se u odjeći kakva se nekoć nosila, a pjevač je pokazao njihov odabir s više fotografija. Kolegica, glazbenica Nika Turković mu je u komentarima pored jedne od njih poručila: 'Tebi je smiješno, ali ja sam skroz za ovaj look na dnevnoj bazi'.

Imidž iz osamdesetih se svidio i Toljinoj prijateljici Marijani Batinić s kojom je proveo djelić obiteljskog ljetovanja. Inače glazbenik ne voli pretjerano pokazivati svoju obitelj. Lice njegovog mališana Mare nikad se ne vidi na fotografijama, a suprugu pokaže tek na neki njima poseban datum.