SVE SEKSIPILNIJI

Zgodni Mate Janković smršavio 10 kilograma!

10.06.2011 u 09:26

Bionic
Reading

Nova vitka linija Mate Jankovića sasvim sigurno pridonijet će njegovoj većoj popularnosti, a njega već sada smetaju 'napadi' obožavateljica

Mate Janković, najmlađi član žirija Masterchefa, ne voli što ga u posljednje vrijeme prati imidž poželjnog muškarca. 'Ne volim taj imidž zgodnog muškarca. Nemam vremena za ljubav jer mi je posao na prvome mjestu', izjavio je Mate za tjednik 24 sata express.


Matinom seksipilu sasvim sigurno je pridonijela i njegova nova vitka linija. Naime, taj 33-godišnji kuhar tijekom snimanja showa skinuo je nekoliko kilograma. 'Izgubio sam deset kilograma. To je valjda zato što se trudim na snimanje doći gladan kako bih lakše kuhao sva ta jela. Iako, nije bitno jesi li gladan ili sit. To jednostavno shvatiš kao posao i ne razmišljaš pretjerano o tome kako će ti to pasti', pojašnjava britki kuhar.

U slobodno vrijeme Mate voli pogledati film, pročitati knjigu ili otići na koncert. Ne voli, kaže, ekskluzivne klubove jer ga tamo opsjedaju obožavateljice showa pa stoga više voli odlaziti na urbana mjesta.

Zgodni Riječanin ne namjerava više poslovnu sreću tražiti u inozemstvu: 'Mislim da sam svoje u inozemstvu odradio. Više nisam u dvadesetima, sad razmišljam o druženjima s obitelji i prijateljima te osjećaju pripadnosti. Ne bih mogao negdje trunuti sam.'