SAVRŠENA FIGURA

Zgodna Korčulanka još jednom dokazala da je s pravom svrstavaju među najseksi novinarke na svijetu

11.12.2020 u 08:56

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka, dugogodišnja novinarka Fani Stipković redovitim treninzima i pravilnom prehranom drži zavidnu liniju kojom budi maštu svakome tko baci pogled na njezin Instagram profil. Ovog je puta skrenula pažnju pozirajući na nogometnom stadionu u zavodljivim modnim kombinacijama

Pozirajući na stadionu Alfredo di Stéfano, popularno zvan Valdebebas po kvartu u kojem se nalazi, Fani Stipković se najprije pokazala u svijetlozelenoj haljini u kojoj se ocrtava svaki dio njenog savršenog tijela, a onda i u ružičasto crnoj kombinaciji s naglaskom na dekolte i visoke čizme vrtoglavih potpetica.

Ranije je izjavila da treba prihvatiti stvari koje ne možemo promijeniti. 'Kada se samo vratim razmišljajući kako smo započeli ovu godinu i gdje je svijet sada, zvuči nestvarno, filmski bi se reklo. Treba se prilagoditi ovoj novoj ‘normali’ i naučiti živjeti u njoj, a to je svakako puno mirniji život, manje putovanja i puno više digitalnog rada. No, po prirodi sam pozitivna i jaka i vjerujem da ću se znati nositi sa svime sto dođe', izjavila je za Story.

  • +4
Fani Stipković Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Inače, Korčulanka vrlo često pokazuje snimke i fotografije iz vježbališta koje pokazuju koliko joj je važna tjelovježba. A da su se njezina ustrajnost i posvećenost isplatile, dokaz je njezino istrenirano tijelo, ali i podatak da je 2014. i 2015. bila proglašena najseksi novinarkom Europe.

Sport koji je najvažniji dio Fninog života, a on joj je, kako je sama objasnila, dva puta spasio život. Da je važno biti u formi, shvatila je nakon što su joj 2014. od posljedica septičkog šoka zatajila pluća, bubrezi i jetra, poslije čega je spas pronašla u fitnessu.