ISKLESANA FIGURA

Zgodna balerina pokazala se u bikiniju te otkrila čime je zavela 44 godine starijeg Micka Jaggera

14.09.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Na golišave fotografije s morskog godišnjeg odmora navikli smo od brojnih svjetskih zvijezdi, no kada tako nešto prezentira 33-godišnja Melanie Hamrick, djevojka frontmena Rolling Stonesa Micka Jaggera onda to dobiva posebno na važnosti

Iako je do sada nismo imali prilike baš često vidjeti u ljetnim bikini izdanjima, Melanie Hamrick, dugogodišnja djevojka rokera Micka Jaggera sada se odvažila i na tako nešto.

Na svom službenom Instagram profilu objavila je fotografiju s godišnjeg odmora koji je provela na brodu u društvu 44-godine starijeg odabranika s kojim dijeli sina Deverauxa.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

😎☀️

Objavu dijeli Melanie Hamrick (@melhamrick)

Zgodna balerina pohvalila se svojim zategnutim tijelom i isklesanom mišićavom figurom, koju duguje dugogodišnjoj karijeri plesačice. Kako ipak ne bi otkrila baš sve, Hamrick se pokrila velikim šarenim kaftanom i nabacila velik osmijeh, a dugu smeđu kosu isplela je u dvije pletenice.

Podsjetimo, Mick i Melanie u vezi su već dugih šest godina, a nakratko su se 2017. razišli jer frontmen Rolling Stonesa nije odolio čarima mlađahne filmske producentice Noore Alfallah.

Međutim, nakon kratke afere, Jagger se vratio voljenoj balerini koja mu je prije četiri godine podarila sina. To je slavnom glazbeniku osmo dijete.