HITOVI NA CINESTAR TV-U

Žestoko hlađenje za vruće ljetne petke

29.06.2013 u 16:38

Bionic
Reading

CineStar TV svaki petak u srpnju od 21 sat donosi velike hitove poput 'Zlatnog baršuna', 'Ubrzanja', 'Državnog neprijatelja broj 1' i 'Kraljice'

Zlatni baršun'

Godina je 1984. Britanski novinar Arthur Stuart, kojeg je utjelovio Christian Bale, istražuje karijeru rock zvijezdu 1970-ih godina, Briana Sladea (Jonathan Rhys Meyers). Brian je u svojim počecima glazbene karijere bio pod velikim utjecajem američkog rock pjevača Curta Wilda (Ewan McGregor). Njihovu priču donosi ova izvanredna ekranizacija iz 1998. godine. Zanimljivo je kako su glumci Jonathan i Ewan u filmu odlučili pjevati svoje pjesme, a većina dijaloga napisana je prema djelima Oscara Wildea.


Ubrzanje'

Neodoljivi Jason Statham utjelovio je plaćenog ubojicu Cheva Cheliosa kojeg je otrovao njegov zakleti neprijatelj Verona (Jose Pablo Cantillo). Kako bi preživio ubojiti otrov, Chev mora održati rad svog srca brzim kretanjem. Jason Statham je sve borbe i kaskaderske scene u filmu odradio sam, bez dvojnika.


Državni neprijatelj broj 1'

Izvrsni francuski gangsterski film prikazuje posljednjeg velikog gangstera Jacquesa Mesrinea kojeg je utjelovio popularni Vincent Cassel. Jacques je tijekom sedamdesetih godina izvršio niz pljački banaka i otmica, nebrojeno puta bježao iz zatvora, a u Francuskoj je proglašen državnim neprijateljem broj 1. Zbog uloge zloglasnog Mesrinea, Vincent Cassel je u četiri mjeseca dobio 20 kilograma.


Kraljica

Dok se očekuje veliki dolazak filma 'Diana' u kina, CineStar TV donosi odličnu dramu o kraljici Elizabeti II. koja se nastoji nositi sa smrću princeze Diane i očekivanjima njenih podanika. Fantastična Helen Mirren je utjelovila Kraljicu, a film je svoju premijeru doživio na poznatom filmskom festivalu u Veneciji gdje je Helen zasluženo dobila ovacije u trajanju od nevjerojatnih pet minuta. Helen je za ulogu Kraljice 2008. godine dobila najprestižniju nagradu u filmskom svijetu, Oscara.