ZABAVA SA STILOM

Ženski izlazak i priprema za novu važnu ulogu: Evo kako se Meghan Markle zabavlja u New Yorku

20.02.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Vojvotkinja Meghan Markle trenutno boravi u SAD-u te je stigla posjetiti drage prijateljice koje su joj organizirale baby shower – zabavu povodom skorašnjeg rođenja djeteta

Stigavši u New York, Meghan Markle izazvala je pomutnju, a paparazzi je prate u stopu. Trudna vojvotkinja tako je nakratko stavila svoje kraljevske angažmane po strani i posvetila se bliskim prijateljicama koje redom žive u Americi.

Upravo su one zaslužne za nezaboravnu zabavu koja je jučer održana u elitnom restoranu na Petoj aveniji. Zabava povodom rođenja prvog djeteta Meghan Markle i princa Harryja održana je u restoranu The Polo Bar, inače omiljenom mjestu i američkog predsjednika Donalda Trumpa, koji je tamo vrlo često obitavao prije no što se preselio u Bijelu kuću.

  • +18
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Stanoviti restoran u vlasništvu je dizajnerskog velikana Ralpha Lorena, a osim na ovoj lokaciji, gastro užitke nudi u Chicagu, Londonu i Parizu.

  • +2
The Polo Bar New York Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Elegantno dotjerana, Meghan je na večeru stigla u pratnji svojih osobnih tjelohranitelja koji su je dovezli do vrata restorana, ispred kojeg je strpljivo čekala masa okupljenih obožavatelja. Odmah iza nje stigle su i prijateljice, tenisačica Serena Williams te stilistica Jessica Mulroney.

Ranije toga dana paparazzi su snimili djelatnike restorana kako unose ružičaste dekoracije u restoran, pa su već krenula i nagađanja da će prvo dijete kraljevskog para biti djevojčica.

Dok se Meghan odmara i uživa u New Yorku, njezin suprug, princ Harry obavlja kraljevske dužnosti. U utorak popodne prisustvovao je promoviranju programa zdravije prehrane djece u jednoj londonskoj osnovnoj školi. Dobro raspoložen, princ Harry čavrljao je s domaćinima, sprijateljio se s učenicima i podijelio im nutritivno važne obroke. Dobra je ovo priprema za očinsku ulogu koja ga od travnja očekuje i u vlastitom domu.