tatina slika i prilika

Žene luduju za njim: Znamo da Voja Brajović ima zgodnog sina, a nakon filma 'Toma' raste mu i popularnost

11.01.2022 u 11:53

Bionic
Reading

Biografski film o slavnom pjevaču narodne glazbe Tomi Zdravkoviću, redatelja Dragana Bjelogrlića, izazvao je nezapamćen interes publike u regiji. Ulogu legendarne pjevačice Silvane Armenulić tumačila je glumica Tamara Dragičević dok je njezinog supruga Radmila Armenulića utjelovio Vukota Brajović

Vukota Brajović još je kao dječak uz slavnog oca zavolio kinematografiju i kazališne daske, ali sebe nije vidio u tim vodama. Primarno se bavi modelingom, što se može vidjeti po njegovom Instagramu. Ranije je imao kratke izlete u filmske vode (radio je na filmu 'Zona mrtvih', u kojem se pojavljuje kao producent, scenarist i glumac), ali je zahvaljujući 'Tomi' sin čuvenog glumca Vojislava Brajovića privukao veće zanimanje javnosti.

O njegovom privatnom životu malo se toga zna, ali je poznato da 42-godišnji markantni Vojin sin u Srbiji nosi 'titulu' jednog od najpoželjnijih Beograđana. 'S jedne strane postoji ta instant prepoznatljivost prezimena, što nekim ljudima može djelovati zanimljivo. To obično bude kratkog daha i dobro je što je tako. Na kraju dana mi smo ono što jesmo i nikakva rodbinska veza nam ne može pomoći da se izdiferenciramo kao izuzetne individue ako to nismo. Važno je biti svoj i ne dopustiti da te poznato prezime definira na bilo koji način', izjavio je svojedobno Vukota.

On i njegova mlađa sestra Iskra, koja je završila glumu, djeca su iz prvog braka čuvenog glumca. Njihovu majku Ljiljanu glumac je još u dječačkim danima upoznao u Valjevu.

  • +2
Film 'Toma' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo