opčinio žene na Instagramu

Voja Brajović bio je veliki zavodnik, a zgodni sin bi ga mogao nadmašiti

27.12.2020 u 15:10

Bionic
Reading

Beogradski glumac spadao je među one frajere za kojima su uzdisale mnoge žene diljem bivše države. Jedna od najzapaženijih uloga, danas 71-godišnjeg glumca, bila je u kultnoj seriji 'Otpisani' u kojoj je tumačio lik Tihog. O Voji se više manje zna sve, ali javnosti je manje poznato da ima markantnog sina koji je naslijedio njegovu dobru genetiku

Legendarni glumac Voja Brajović je 18 godina u sretnom braku s 23 godina mlađom glumicom Milicom Mihajlović i s kojom ima sina Relju. No malo njih je upoznato s time da iza sebe već ima jedan brak. U prvom sa suprugom Ljiljanom dobio je kćer Iskru Brajović Babić, koja je također glumica i sina Vukotu koji privlači pažnju brojnih žena.

  • +3
Vojislav Brajović Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

'Najteža, a možda i najgora uloga, ali i najodgovornija jer djeca ne postaju svoji ljudi nego ostaju to dok smo mi kao njihovi roditelji živi. Dok sam živ biti oslonac svojoj djeci, ali kako će oni biti oslonac svojoj djeci? Ne govorim sada samo o svojoj djeci nego o svim novim generacijama', izjavio je ranije za tportal.

Prije nekoliko godina njegov sin Vukota Brajović postao je jedan od traženijih muških manekena u Srbiji, ali onda je ostavio svijet mode da bi se posvetio radu u filmskoj industriji. Pojavio se u filmu 'Zona mrtvih' u kojem je bio scenarist, producent i glumac. Vodi i modni blog Style by Vukota na kojem prati zbivanja u svijetu muške mode.

'Činjenica da vas neko promatra u pozitivnom svjetlu ne može ne goditi, ali nikad nisam bio netko tko tome pridaje preveliki značaj. Bitnije je da netko prepozna ono što radite, da putem bilo koje vrste stvaralaštva doprete do ljudi. Tek ste onda napravili nešto zaista impozantno', poručio je u razgovoru za Avaz.

Očeva popularnost nikad mu, kaže, nije predstavljala teret. 'Na svog oca sam beskrajno ponosan i radujem se njegovom uspjehu kao što bih i svom. Kao klinac sam mislio da ću teško ponoviti njegov uspjeh i donio sam niz čudnih i pogrešnih odluka. Kako kažu, postao sam buntovnik bez razloga. To mi nije pomoglo u karijeri, ali prepoznatljivost prezimena je nešto što svakako ne škodi, naročito kad želite prezentirati svoj projekt potencijalnim partnerima', rekao je Vukota koji obožava horor filmove i rock'n'roll glazbu, duge šetnje i džoging.