nepoznati detalji

Zendaya otvorila dušu i priznala: 'Voljela bih da sam išla u školu'

10.04.2024 u 10:13

Bionic
Reading

Glumica, pjevačica, aktivistica u samo 27 godina ostvarila je zavidnu karijeru, ispunila svoje dječje snove i očarala vojsku vjernih fanova diljem svijeta. Ispričala je kako danas, kao odrasla osoba, razmišlja o svom odrastanju kojeg je 'preskočila'

'Ne znam koliki sam izbor imala', rekla je Zendaya za Vogue povodom naslovnice magazina u svibnju. 'Imam pomiješane osjećaje o djeci, slavi i biti u javnosti, ili biti dijete glumac'.

'Vidjeli smo puno slučajeva da je to štetno', nastavila je. 'Mislim da sam tek sada, kao odrasla osoba shvatila da sam uvijek radila samo ono što sam znala'.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Zendaya koja je karijeru počela još kao dijete i koju je u zvijezde lansirao popularni Disney Channel, nastavila je pričati da se osjeća kao da 'sada prolazi kroz svoju tjeskobnu tinejdžersku fazu za koju nije imala vremena prije'.

'Osjećala sam se kao da sam gurnuta u odraslu poziciju: vrlo rano sam postajala hraniteljica svoje obitelji i događalo se mnogo promjena uloga i tako sam zapravo odrasla', objasnila je. Ispričala je da se osjećala kao da treba biti 'savršeno biće, biti sve ono što svi žele da bude i živjeti u skladu sa svim tim očekivanjima'.

KOJI JE BOLJI?

Zendaya je svojim stajlinzima ovoga puta 'pokorila' Pariz

Pogledaj galeriju

'Sada, kad imam takve trenutke u svojoj karijeri osjećam se kao da se 'smanjujem' i ne mogu uživati ​​svemu što mi se događa. Vrlo sam napeta i mislim da to nosim iz djetinjstva jer nikad nisam imala priliku činiti i iskusiti puno toga. I voljela bih da sam išla u školu', dodala je zvijezda 'Euforije'.

Sportska drama 'Challengers' (stiže u kina 26. travnja) za Zendayju je otvorila nove vidike, a u njoj je odigrala ulogu bivše tenisačice Tashe Duncan u njezinim ranim 30-ima. 'Stalno sam negdje u srednjoj školi, a zapamtite, nikad nisam pohađala u srednju školu', rekla je u intervjuu za Vogue. Dodala je da je 'zahvalna na svojim vršnjacima te da bi voljela da je u njezinom okruženju više onih koji malo više sliče na nju'.

Izvor: Društvene mreže