'Ženska posla'

Mirna Maras i Lana Banely u šetnji sa svojim princezama

11.05.2017 u 11:09

Bionic
Reading

Nedavno su Mirna Maras i Lana Banely donijele na svijet djevojčice, a sada zajedno uživaju u čarima roditeljstva i izmjenjuju savjete. Novinarka Lana Banely i voditeljica Mirna Maras Batinić sve više vremena provode skupa. Tako su ponovne sunčane zrake iskoristile kako bi se prošetale s kćerkicama

'Ženska posla', napisala je voditeljica Mirna Maras Batinić ispod fotografije na svom profilu na Instagramu, na kojoj pozira s voditeljicom Lanom Banely. S njom je provela divan dan u šetnji zagrebačkim Jarunom, gdje su skupa gurale kolica u kojima su se odmarale njihove princeze. 

Početkom ožujka lijepa je Mirna na svijet donijela svoju prvu djevojčicu Meri. Od tada ne krije koliko je zaljubljena u nju i koliko uživa. 

Zenska posla 😂😂🎀💜 #nascetiri #usetnjici 👩‍👩‍👧‍👧🌞☕️🍼🍼 @lanabanely1701

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Kad ne snima u studiju Eurojackpota, u koji se vratila nakon samo mjesec dana od poroda, voditeljica provodi vrijeme s obitelji i prijateljima. 

Njezina kolegica, koju je znala sretati na hodnicima HRT-a, sportska novinarka Lana Banely također je u ožujku drugi put postala majka. Tako je samo deset dana nakon Mirnine Meri na svijet došla Lanina djevojčica Naomi.

Suncekoooo 🌞🌞 #hellospring 💐🌺🌸🌺🌞🌞#nemaljepsegosjecaja #mylittleprincess #love 💜

A post shared by Mirna Maras Batinic (@mirnamaras) on

Mlade mame sada sigurno imaju pregršt zajedničkih tema te izmjenjuju iskustva, daju si savjete i prepričavaju anegdote.