ĐANI STIPANIČEV

Zbog žirija više neću nastupati u 'Zvijezde pjevaju'

12.04.2010 u 11:14

Bionic
Reading

Đani Stipaničev i Mare Milin nisu zadovoljni komentarima žirija, zbog kojih je Đani odustao od sudjelovanja u sljedećim sezonama

Đani i Mare ispali su iz showa 'Zvijezde pjevaju'. Da to nije obično ispadanje, dokazuje Đanijeva odluka da nakon tri godine više neće sudjelovati.

'Iduće godine ne namjeravam sudjelovati u showu jer sam se nakon tri godine počeo osjećati kao u zatvoru, nisam mogao nigdje otputovati, ni poslovno ni privatno', rekao je Đani za Jutarnji list. 'Prvi put u tri godine sudjelovanja u showu bio sam nezadovoljan žirijem i uopće se ne slažem s komentarima njihovih članova. Raspričali su se o energiji kao da smo u fitnes klubu, a ne na pjevačkom natjecanju', rekao je Đani.

Mare Milin se isto tako ne slaže sa žirijem. 'Posebno me pogodila šestica Rajka Dujmića. Prvo mi je rekao da sam se pustila s lanca, a onda nam je dao ocjenu koja je u rangu manje slušno nadarenih kandidata. Činjenica je da smo mi bili dobri, a nismo dobili nijednu pozitivnu kritiku. Iako su dosad sve kritike bile argumentirane, ovaj put su nas popljuvali, a nismo bili tako loši', tužna je Mare.