CLARA CHIA MARTI

Zbog svega što prolazi, djevojka Gerarda Piquea potražila psihološku pomoć

30.01.2023 u 12:38

Bionic
Reading

Kako donose španjolski mediji, nakon što ju je Shakira pošteno prozvala u svojoj novoj pjesmi, koja je naravno postala i vodeći hit na top listama, djevojka Gerarda Piquea, Clara Chia Marti potražila je stručnu pomoć, ali i odselila kod svojih roditelja

Djevojka Gerarda Piquea, s kojom je slavni nogometaš i prevario Shakiru, prema pisanju španjolske Marce i novinara Saula Ortiza, morala je potražiti psihološku pomoć. Razlog se krije u novoj Shakirinoj pjesmi, u kojoj nije štedila mlađahnu Claru Chiu Marti, a koja se zbog cijele situacije vratila i u kuću svojih roditelja.

Gotovo preko noći 23-godišnja Clara Chia Marti postala je lice s naslovnice, no priče i komentari na njezin račun nisu niti najmanje pozitivni.

  • +2
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: ©Epic/Sony / Supplied by LMK Media / Landmark / Profimedia

'Trebala je pobjeći jer njezino stanje u glavi nije dobro. Nije lako imati 23 godine i biti djevojka nogometaša dok cijela Španjolska, ali i svijet govore o tebi. Sve je uzelo maha i trebala je učiniti korak dalje', rekao je novinar Saul Ortiz i dodaje kako Piqueovu djevojku ljudi zaustavljaju na ulici i pjevaju joj Shakirinu pjesmu.

Ona je, navodno, iznimno povučena i sramežljiva djevojka, zbog čega joj prepoznavanje na ulici i cijela medijska pompa ne idu u korist.

SHAKIRA || BZRP Music Sessions #53 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

A negativne komentare izazvala je i njihova prva zajednička fotografija koju je, nakon što je pjesma njegove bivše postala nevjerojatan hit, na svom Instagram profilu objavio nogometaš i tako pokazao da on s Clarom Chijom Marti misli ozbiljno. Ipak, mnogi su mu poručili ispod objave kako uništava život svojoj djeci kao i da bi ga trebalo biti sram.