TRUDNOĆA JOJ GODI

Zbog rođendana bivše Miss Universe okupile se poznate ljepotice, među njima je bila i trudna Iva Šarić

11.02.2021 u 11:01

Bionic
Reading

Svoju vezu s nogometašem Dinama krila je od javnosti, no fotografije na kojima je vidljiv njezin trudnički trbuščić potvrdile su kako je ona puno ozbiljnija nego što se misli. Iva Šarić i Bruno Petković čekaju svoje prvo zajedničko dijete, a lijepa trudnica ovih je dana slavila na jednom rođendanu

Iva Jerković, Darija Crnjaković, Kristina Bradač i mnoge druge bivše manekenke i misice okupile su se kako bi proslavile rođendan bivše Miss Universe Barbare Ljiljak. Fotografije i snimke s proslave objavila je na svom Instagram profilu Iva Jerković, a mnogima je za oko zapelo kako je na rođendanu bila još jedna ljepotica - voditeljica i bivša manekenka Iva Šarić.

Nakon što se nedavno otkrilo kako je njezina veza s nogometašem Dinama Brunom Petkovićem, koju su pokušali sakriti od javnosti, i više nego ozbiljna, kao i da par očekuje i prvo zajedničko dijete, ovo su njezine prve snimke i fotografije s već povećim trudničkim trbuščićem.

Iva Šarić na rođendanskoj proslavi Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram

Iva je za rođendan odjenula crnu kombinaciju, vrlo vjerojatno haljinu, koja je bila bez rukava i s dolčevita ovratnikom. Da joj trudnoća godi vidjelo se na snimkama na kojima Iva Šarić opuštena i sretna pjeva slavljenici u čast.

Iva Šarić iza sebe ima brak s još jednim nogometašem, Jerkom Lekom, s kojim ima dvojicu sinova - Leona i Carlosa, dok će Bruni Petkoviću ovo biti prvo iskustvo s mijenjanjem pelena.

  • +3
Iva Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL