INSPIRIRALI IH 'PRIJATELJI'

Zbog potrebe da ima sve pod kontrolom, Meghan Markle dobila je i nadimak, evo kako je zovu na dvoru

17.12.2018 u 17:15

Bionic
Reading

Kao i svake godine, u ovo blagdansko vrijeme, kraljica će dočekati cijelu kraljevsku obitelj na predbožićnom ručku, koji će se održati u Buckinghamskoj palači. No, za razliku od prijašnjih okupljanja, ove godine na licima mnogih naći će usiljeni smiješak, a sve zbog posljednjih događanja u obitelji. Riječ je, naravno, o svađama i netrpeljivosti o kojima se posljednjih tjedana ne prestaje pričati

Zbog svega toga u najgorem se položaju našla sama kraljica koja, otkako je preminula njezina bivša snaha, princeza Diana, pokušava održati obitelj na okupu, ali i smiriti sve uzavrele strasti. Upravo ona davnih je dana odlučila kako više nikada neće dopustiti da konflikti unesu nemir u njihovu obitelj.

A sve se dodatno zakuhalo nakon što se doznalo da će princ Harry i ove godine propustiti tradicionalni lov u Sandringhamu, a sve kako ne bi uznemirio svoju trudnu suprugu Meghan Markle, koja je velika protivnica ubijanja životinja. Uz sve to odlučili su iseliti iz svog doma u Kensingtonskoj palači, nije pomogla ni neuobičajena božićna čestitka koju su pripremili, a sve to ukazalo je na to da elegantnim potezima nekadašnja glumica ruši jedno po jedno kraljevsko pravilo.

  • +8
Kate Middleton i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Meghan Markle mnogi zamjeraju i što se često u javnosti pojavljuje u glamuroznim izdanjima, dok se ostatak obitelji svojim pojavljivanjima trudi biti 'čim bliže' svom narodu, birajući svakodnevnu odjeću. Posljednji put bilo je je to na dodjeli modnih nagrada, a zanimljivo je da je njezina fotografija objavljena na Instagram profilu Britanskog modnog vijeća nakon svega netragom nestala.

Navodno neki članovi kraljevske obitelji nisu bili zadovoljni takvim njezinim predstavljanjem u javnosti - osim što nije prestala s dodirivanjem svog trbuščića, navodno je najveći problem napravio crni lak za nokte, kojeg sama kraljica ne može vidjeti.

Možda je na to i navikla u Hollywoodu, no hladan britanski dvor zahtijeva drugačije ponašanje, kojem se odavno prilagodila Kate Middleton. Vrlo je vjerojatno kako je upravo zbog toga jaz između dviju šogorica svakim danom sve veći, a na to se ne mogu prilagoditi ni zaposlenici dvora, koji jedan za drugim daju otkaze.

I dok ju neki nazivaju zahtjevnom vojvotkinjom, drugi smatraju da je ona jednostavno drugačija. Zanimljivo je kako je u samom dvorcu, njoj iza leđa, u šali nazivaju Monicom, a princa Harryja Chandlerom, likovima najpopularnije humoristične serije 'Prijatelji'. Naime, u seriji je Monica 'control freak', osoba koja mora imati apsolutno sve pod kontrolom, dok je Chandler ljubazan, ali slab.

  • +17
Kraljevska obitelj na misi za žrtve Prvog svjetskog rata u Westminsterskoj opatiji Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zbog njezinih čestih tajnih izlazaka, poput onog kada je zajedno s 2700 ljudi u centru Southbank u Londonu slušala bivšu američku prvu damu, Michelle Obamu, koja je tamo predstavljala svoju novu knjigu, ili pojavljivanja na Britanskim modnim nagradama, navodno su se u najvećem problemu našli djelatnici osiguranja koji su se našli u nemogućim uvjetima.

Bilo kako bilo, vojvodu i vojvotkinju od Sussexa sada prvo očekuje obiteljski Božić u Sandringhamu, no, tamo se ipak neće zadržati koliko su namjeravali. Naime, budući da majka Meghan Markle, Doria Ragland, nije pozvana u Sandringham, ona i Harry s njom će se družiti u Oxforshireu, a prije svega toga, sa cijelom proširenom kraljevskom obitelji uživati će na predbožićnom ručku u Buckinghamskoj palači.