SVE JE OTKAZAO

Sve zbog Meghan: Ovaj potez princa Harryja dodatno će zahladiti njegov odnos s bratom

16.12.2018 u 09:33

Bionic
Reading

Nakon što se doznalo da će William i Harry, zajedno sa svojim suprugama, Božić provesti zajedno u Sandringhamu, većina je pretpostavila kako su braća napokon obnovila svoj uzdrman odnos, no, on bi se sada dodatno mogao pogoršati, nakon što je otkriveno da princ Harry, zbog Meghan Markle, propušta kraljevsku tradiciju u Sandringhamu

Boxing Day, kod nas poznatiji kao blagdan svetog Stjepana, ove bi godine među članovima britanske kraljevske obitelji mogao samo dodatno produbiti jaz. Naime, svi članovi već će tradicionalno Božić dočekati s kraljicom Elizabetom II u Sandringhamu.

Iako su princ William i Kate Middleton s djecom Božić trebali provesti kod njezine obitelji, zbog 'mira u kući', ali i kako bi se ušutkale glasine o neslaganju s princom Harryjem i Meghan Markle, svi će se zajedno družiti u Sandringhamu. Upravo tamo, svake se godine dan nakon Božića, na tamošnji Boxing Day, muški članovi obitelji okupe kako bi otišli u lov. Ta tradicija ove će godine, prema svemu sudeći, biti prekinuta i to zbog jedne žene.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Princ Charles, princ William, te vjerojatno princ George, otići će zajedno u lov, no ne i princ Harry, koji će to morati propustiti zbog svoje supruge - Meghan Markle - budući da nju lov itekako uznemiruje. Naime, bivša glumica velika je ljubiteljica životinja, protivnica ubijanja životinja i nošenja krzna, stoga ovakva kraljevska razonoda nju niti najmanje ne zanima. Kako ne bi dodatno uznemirio svoju trudnu suprugu, Harry je odlučio ostaviti oca i brata 'na cjedilu'.

Priča se kako bi se upravo zbog tog njegovog poteza mogao dodatno zahladiti odnos dvojice braće, a izvori bliski kraljevskoj obitelji tvrde kako taj potez mlađeg brata princ William vidi kao još jedan dokaz da Meghan Markle želi zavaditi braću i odvojiti ga od obitelji.

  • +12
Kate Middleton i princ William Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je Harry obožavao odlaziti u lov, sve se, navodno, zakompliciralo još prošle godine, tijekom njegovog lova u Njemačkoj. Kada je shvatio da njegova, tada tek djevojka, nije oduševljena njegovim hobijem, već je prošle godine odbio sudjelovati u lovu na Boxing Dayju, a potom je i prije tri mjeseca otkazao sudjelovanje u lovu u Balmoralu.