ČISTA ROMANTIKA

Meghan Markle i Princ Harry podijelili do sad neviđenu fotografiju s vjenčanja

14.12.2018 u 21:32

Bionic
Reading

Na službenom Instagramu Kensingtonske palače vojvoda i vojvotkinja od Sussexa pokazali su fotografiju sa svog vjenčanja koja je raznježila čitav svijet, a koju će koristiti kao čestitku za Božić. Crno-bijela prikazuje Princa Harrya i Meghan Markle kako zagrljeni gledaju vatromet ispred rezidencije Frogmore House gdje je održan njihov svadbeni prijem

Od njihovog vjenčanja prošlo je gotovo osam mjeseci, a sad su Meghan Markle i princ Harry s fanovima diljem svijeta podijelili su nikad viđenu fotografiju sa svog vjenčanja. Njihova božićna čestitki prikazuje ih okrenute leđima foto kameri kako drže zajedno ruku i zagrljeni zajedno gledaju veličanstveni vatromet na svom posjedu Frogmore House, rezidenciji iz 17. stoljeća gdje će se preseliti početkom iduće godine.

  • +17
Princ Harry i Meghan Markle u kočiji se provozali po gradu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Romantična fotografija koja opisuje samo dvije riječi - vatromet i ljubav, izazvala je oduševljenje. Snimio ju je Chris Allerton.

Na jednom od najvažnijih vjenčanja desetljeća, 37-godišnja Meghan Markle odjevena u vjenčanicu s potpisom Givenchy i 34-godišnji princ Harry u elegantnoj uniformi, stali su pred oltar i pred stotinama uzvanika rekli 'da'. Godinu dana nakon tog velikog dana vojvotkinja i vojvoda od Sussexa na proljeće će dočekati rođenje svog prvog djeteta.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia