CHARLES PEARCE

Zbog pandemije koronavirusa suprug Elle Dvornik u strahu je za svoje zdravlje

12.04.2021 u 11:52

Bionic
Reading

Cijela ova pandemija koronavirusa nije ni malo ugodna u obitelji Dvornik-Pearce, a ponajviše zbog glave obitelji, Charlesa Pearcea, koji se bori s teškim oblikom astme, zbog čega spada u rizičnu skupinu

Iako su se s vremenom malo i opustili, te su godinu proveli putujući sa svojom malom obitelji po Hrvatskoj, tražeći idealnu kuću u kojoj bi mogli živjeti, otkako je lanjskog ožujka započela pandemija koronavirusa, život 30-godišnje Elle Dvornik i njezinog 44-godišnjeg supruga Charlesa Pearcea itekako se promijenio.

U tim počecima gotovo dva mjeseca nisu izašil iz stana, a sve iz straha da se ne zaraze koronavirusom, odlazeći tek povremeno u nabavku namirnica. Razlog zašto toliko strahuju krije se u zdravstvenim problemima kojima se suočava Charles Pearce već godinama.

Naime, 44-godišnjaku je odavno dijagnosticira teži oblik astme, zbog čega bi mu se, kako je znanstveno i dokazano, u slučaju zaraze stanje moglo puno prije zakomplicirati nego drugim oboljelim ljudima.

'Godinu prije pandemije dva puta sam završio u bolnici, a zadnji mi je napad bio toliko jak da sam mislio da imam srčani udar. Sreća u nesreći je da sam u oba slučaja bio u Londonu gdje imam puno prijatelja i svi su upoznati s mojim stanjem. U bolnici sam ostao pet dana, najtužnijih u mom životu, jer nisam mogao biti na rođendanu svoje kćerkice Balie. Kako je Ella tada bila u visokom stupnju trudnoće, njih me dvije nisu pratile u London', otkrio je za magazin Gloria Charles Pearce.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Iako mu je astma dijagnosticirana kada je imao 15 godina, sve do preklani nije imao nikakvih napada. Sudeći i po fotografijama, vidljivo je kako je Charles zdravstveno upozorenje shvatio ozbiljno, pa osim što se drži socijalne distance i izlazi samo kada je to prijeko potrebno, izgubio je i višak kilograma nakupljenih tijekom godina.