POKAZALA I FOTOGRAFIJE

Ella Dvornik se našalila na vlastiti račun i otkrila tko je glavni krivac za to što je morala staviti navlake na zube

02.04.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Iako je jučer bio dan za smicalice, objava na Instagram Storyju Elle Dvornik nije bila ni najmanje prvoaprilska šala. Prije udaje i rođenja djece Ella je furala sasvim drugi imidž i nije posvećivala pretjeranu pažnju svom izgledu, stoga se odlučila našaliti na svoj račun zbog svojih tadašnjih odluka

Objava na Instagram Storyju Elle Dvornik sinoć je zabavila sve njezine pratitelje, kojih je na toj društvenoj mreži više od pola milijuna. Iako u većini slučajeva objavljuje fotografije i snimke svoje svakodnevice, osobito dogodovštine s kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren, ovoga se puta Ella prisjetila svoje prošlosti.

Objavila je fotografiju iz mlađih dana, kada Charles nije bio 'ni na vidiku' i kada je furala sasvim drugi imidž. Razne boje kose, jak make-up i pregršt piercinga za nju su bili dio svakodnevice. Upravo je fotografiju na kojoj su vidljivi piercinzi u ustima Ella iskoristila da pošalje poruku mlađim generacijama.

'Kad me netko pita zašto sam radila krunice... Eto djeco, pa vi nosite ringove po ustima, budete i vi navlake stavljali', nasmijala se Ella na vlastiti račun, a potom stavila novu fotografiju na kojoj je vidljivo kako su, uz pomoć navlaka, njezini zubi danas savršeni.

  • +5
Ella Dvornik Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL