dirljiv ples

Zbog ovog videa Petar Grašo nije mogao sakriti oduševljenje

25.08.2017 u 11:58

Bionic
Reading

Svima koji se bave glazbom najvažnije je to kako će nešto što naprave biti prihvaćeno, kako će publika reagirati na njihove uratke. Posebno ih veseli kad vide da različite generacije jednako znaju cijeniti njihovu glazbu. Petra Grašu je oduševila reakcija 70-godišnjeg djeda i 10-godišnje unuke koji su zaplesali na njegov stari hit

Simpatični djedica i njegova preslatka unuka zaplesali su na prilazu kuće i pokazali da ni vrijeme ni mjesto nisu važni ako se malo želite zabaviti. Zaplesali su na Grašinu pjesmu starijeg datuma 'Brod ljubavi', koja se nalazi na njegovom albumu 'Mjesec iznad oblaka', objavljenim 1997. godine.

Ususret velikom Grašinom koncertu u Areni Zagreb 25. studenog, Narodni radio i pjevač početkom kolovoza su predstavili 'GraShow' - talent show za slušatelje, njegove fanove.

Riječ je live showu u kojem će deset najboljih, najzabavnijih i najtalentiranijih imati priliku zablistati, ali i osvojiti ulaznice za Grašin slavljenički koncert te putovanje za dvoje u jednoj od europskih metropola s plaćenim avionskim kartama i smještajem, pa fanovi sada snimaju i objavljuju videa u kojima pjevaju, plešu ili sviraju neki od njegovih hitova.

Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL