žari i pali

Atraktivna glumica skinula se u 60. za poznati časopis i oduševila seksipilom

28.07.2017 u 20:44

Bionic
Reading

Glumica Sharon Stone na snimanju za časopis GQ pobrinula se da ne nedostaje seksipila. 59-godišnja ljepotica za potrebe snimanja skinula se u čipkasto donje rublje i košulju te je pozirala plešući uz ritmove klasika 'Waterfalls'

Glumica Sharon Stone koja će zauvijek ostati upamćena po ulozi u filmu 'Sirove strasti', izgleda kao da je za nju vrijeme stalo. Iako je kročila u 60., holivudska glumica izgleda senzacionalno. Plavokosa glumica skinula se za talijansko izdanje časopisa GQ u donje rublje i košulju i izazvala opće oduševljenje obožavatelja.

Atraktivna glumica nije izgubila niti trunku seksipila po kojem je poznata cijelu svoju glumačku karijeru. Za potrebe snimanja editorijala za talijanski magazin, Stone se skinula u crno donje rublje preko kojeg je nosila crnu košulju, dok je na nogama nosila izazovne čizme do iznad koljena.

Sharon Stone Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tijekom snimanja ljepotica je cijelo vrijeme zavodljivo plesala uz ritmove TLC-jevog klasika 'Waterfalls' u industrijski uređenom prostoru u kojem se odvilo snimanje. Odjevena u čipkasto donje rublje, glumica je zavodjivo miješala kukovima i u prvi plan stavila svoje duge noge koje ćemo još dugo pamtiti zahvaljujući poznatoj sceni iz filma 'Sirove strasti' gdje mlađahna Stone pred policijskim istražiteljima križa noge odjevena u ultra kratku haljinu.

Ako je suditi prema vješto odigranoj ulozi fatalne zavodnice davne 1992., zgodna Stone sigurno se pobrinula da na fotografijama za magazin GQ ne nedostaje seksipila i strasti. Glumici ovo nije prvi put da se skinula za istoimeni časopis. Prije tri godine pozirala je za naslovnicu odjevena u izazovni čipkasti bodij.

Sharon Stone skinula se za časopis GQ Italia Autor: YouTube