IZGLEDA POPUT TINEJDŽERKE

Strog režim prehrane itekako se isplatio: Gwyneth Paltrow pokazala istesanu figuru u bikiniju, na kojoj bi joj pozavidjele i upola mlađe

27.08.2020 u 09:22

Bionic
Reading

Oskarovka Gwyneth Paltrow dug niz godina provodi strogi režim prehrane koji joj je pomogao da pronađe ravnotežu u životu i svoju figuru dovede do savršenstva. Iako će uskoro proslaviti 48. rođendan, lijepa glumica ima tijelo tinejdžerke, a kako izgleda u kupaćem kostimu, pokazala je nedavno, kada su je paparazzi snimili na plaži u Hamptonsu

Strogi režim prehrane kojeg se Gwyneth Paltrow drži svih ovih godina itekako se isplatio. Paparazzi su slavnu ljepoticu slikali na plaži u Hamptonsu - omiljenom ljetovalištu Njujorčana. Nakon što su njezine fotografije u bikiniju ugledale svjetlo dana svi su ostali oduševljeni njezinim izgledom.

Paltrow je uživala u morskim radostima u minijaturnom bikiniju na prugice koji je u prvi plan stavio njezinu preplanulu i istesanu figuru, prvenstveno trbušnjake na kojima svakodnevno marljivo radi u teretani. Njezin program zdrave prehrane i vježbanja osigurao joj je izgled na kojem bi joj pozavidjele i upola mlađe žene.

Glumica i vlasnica lifestyle brenda Goop započinje dan žlicom kokosovog ulja. To je, tvrdi glumica, ajurvedski način uklanjanja bakterija iz usta, pozivajući se na drevnu tehniku ​​poznatu kao oil pulling.

Nakon kokosovog ulja nastavlja s pomno isplaniranim i izbalansiranim jelovnikom. 47-godišnja oskarovka svakog dana obavezno konzumira smoothieje bazirane na proteinima i vlaknima, energetske pločice s maslacem od kikirikija, burgere od puretine i zeleni čaj koji, osim što je odlična zamjena za kavu, ima ljekovita svojstva i topi masnoće.

Iako je doručak najvažniji obrok u danu, Paltrow nije njegov fan. Ona dan započinje aktivno, u teretani. U jačanju mišića i podizanju energije pomaže joj GoopGlow, 'superprah' koji revitalizira kožu vitaminom C i drugim antioksidantima. 'Opsjednuta sam antioksidantima. Volim jutra započeti sokom od naranče', rekla je oskarovka.

Na putu do ureda uvijek nastoji popiti proteinski smoothie ili energetsku pločicu s maslacem od kikirikija, a oko podneva slijedi ručak. Holivudska ljepotica najradije bira lagana jela poput salate s određenim proteinom ili neki zabavni obrok koji pomaže u detoksikaciji - primjerice meksički jam koji koristi za izradu tacosa ili zdravu verziju burgera od puretine, umjesto na kruhu, posluženog na listu salate.

Njezina obitelj voli azijsku kuhinju pa se za večeru na njihovim tanjurima najčešće mogu pronaći riba, azijski rezanci s povrćem, pečena piletina s povrćem i krumpirima, a otkrila je i kako joj konzumiranje hrane u kasne sate poremeti san, stoga ona i njezini ukućani nastoje svaki dan večerati u 18.30.

  • +9
Gwyneth Paltrow Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia