SPECIFIČAN PRIMJER

Gwyneth Paltrow otkriva da je s bivšim suprugom Chrisom Martinom u boljim odnosima sada nego tijekom braka

23.09.2020 u 14:36

Bionic
Reading

Glumica Gwyneth Paltrow i frontmen grupe Coldplay Chris Martin u braku su proveli dugih deset godina tijekom kojeg su dobili dvoje prekrasne djece. Iako njihova ljubav nije preživjela, jedan su od primjera kako ostati u korektnim i prijateljskim odnosima nakon razvoda

Kako ostati u dobrom odnosima s bivšim suprugom s kojim dijelite djecu, u novom je intervjuu otkrila holivudska ikona Gwyneth Paltrow. Poznata glumica i poduzetnica rekla je svojoj kolegici Drew Barrymore u virtualnom talk showu da je sa svojim bivšim suprugom Chrisom Martinom danas u boljim odnosima nego što je bila kada su bili u braku.

Paltrow i Martin razveli su se 2014. nakon dugih deset godina braka, a zajedno dijele 16-godišnju kćer Apple i 14-godišnjeg sina Mosesa. Nakon razvoda koji nije previše odjeknuo u javnosti, bivši supružnici ostali su u sjajnim odnosima te ih se često zajedno može vidjeti na ljetovanjima, zimovanjima i okupljanjima.

U međuvremenu se 47-godišnja Paltrow udala za Brada Falchuka, a Chris Martin je u sretnoj vezi s glumicom Dakotom Johnson.

'To je zapravo jedna vrlo interesantna situacija. Chris i ja danas smo u boljim odnosima nego što smo bili za vrijeme braka. Mislim da bivši partneri mogu ostati prijatelji. Važno je snositi dio odgovornosti u svemu tome i imati hrabrosti priznati svoju krivicu', rekla je Paltrow.

Dodala je da u ljubavnim odnosima ništa nije crno- bijelo, već da smo svi mi ljudi od krvi i mesa te da griješimo.

'Što god mislili, morate znati da je dio krivice i na vama. Brak je zajednica u kojoj sve dijelite pa tako i loše stvari. Koliko god mislili da je ona druga strana jedini krivac, pokušajte pogledati i svoje mane jer svi ih imamo', govorila je vrlo razumno poznata plavuša.

'Ako ste dovoljno hrabri da preuzmete odgovornost za svoju polovicu i realno gledate na cijelu situaciju onda stvarno postoji šansa da ćete nešto naučiti i zacijeliti rane od razvoda', rekla je glumica pa pojasnila da je u cijelom procesu razvoda zapravo najviše razmišljala o svojoj djeci kojoj nije željela priuštiti traumu.