PICKBOX

Zbog moćne drame Shonde Rhimes politiku ćete gledati drugim očima

20.11.2017 u 16:34

Bionic
Reading

Kompletan politički triler Skandal na Pickboxu od 20. studenog

Iz Shondalanda, produkcijske kuće Shonde Rhimes, ravno na Pickbox dolaze sve sezone hit-serije Skandal (Scandal). Shonda je nedavno objavila da će 7. sezona Skandala biti posljednja koja će se snimati, što znači da ćemo Kerry Washington i njezin tim gladijatora u ovoj visokostiliziranoj drami gledati još kratko vrijeme. Kako je Skandal jedna od najgledanijih serija u domaćoj videoteci, Pickbox je za sve fanove odlučio nabaviti sve snimljene sezone, u kojima će moći uživati od 20. 11.

Serija Skandal inspirirana je ženom po imenu Judy Smith, koja je u administraciji Georgea Busha bila krizna menadžerica te je u slučaju Clinton – Lewinsky nakon izbijanja skandala predstavljala Monicu Lewinsky.

Gladijatori u odijelima

Serija u kojoj Kerry Washington glumi glamuroznu i modno osviještenu kriznu menadžericu Oliviju Pope započela je 2012. godine, a Oliviju smo upoznali kao osobu koja misli brzo i djeluje efikasno. Olivia je posvećena rješavanju problema i kriza te čuvanju reputacije važnih ljudi. Sve ružno što se dogodi, Olivia u nekoliko spretnih koraka ukloni od očiju javnosti.

Svi pravi fanovi Skandala prisjetit će se pilot-epizode u kojoj je Harrison objašnjavao važnost njihova posla kolegici Quinn. 'Ja sam gladijator u odijelu. Ono što postaješ kada radiš za Oliviju je – gladijator u odijelu.' Od toga trenutka se cijeli Olivijin borbeni tim koji je pripravan na sve moguće i nemoguće situacije naziva gladijatorima.

Šesta sezona Skandala usredotočena je na bitku za Bijelu kuću, izbor novog predsjednika/ predsjednice i pojavu nove, mračnije verzije Olivije Pope. Za sedmu vam nećemo ništa otkrivati jer bismo voljeli da sve nove epizode pogledate sami.

Stvari koje i vi možete naučiti od Olivije Pope

Iako je ova krizna menadžerica upetljana u ljubavnu vezu s predsjednikom države, a politika u seriji začinjena sapuničastim glamurom, od Olivije Pope se štošta može naučiti. Primjerice, da je odanost u ovome poslu svetinja i da je bitno imati ljude koji će vam čuvati leđa i za koje ćete vi učiniti isto.

Druga važna lekcija je ta da dok radiš svoj posao, u isto vrijeme možeš izgledati moćno, dotjerano i moderno. Osim toga, samopouzdanje je gotovo uvijek početak dobre poslovne suradnje.

Kada si na poslu i trebaš se posvetiti radnom zadatku, bez obzira na to koliko ti gorilo pod nogama u privatnom životu, sve privatne probleme ostavi kod kuće. Jer se u protivnom nikada nećeš moći kvalitetno posvetiti poslu.

Iako Olivia Pope izgleda kao više-manje savršena žena, ona sama svjesna je svojih slabosti i mana. Što znači da ih svi imaju! Ključ je raditi na vlastitim kvalitetama, a slabosti osvijestiti.

Sve ikad snimljene sezone Skandala možete pratiti od 20. 11., a nastavak sedme sezone bit će u siječnju, odmah nakon premijere u Americi.