NEMA IM POMOĆI

Nikako da nauče: Meghan Markle i princ Harry uporno krše ovo kraljevsko pravilo

28.11.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Članovi britanske kraljevske obitelji često su predvidljivi, što i ne čudi zbog strogih pravila kojih se moraju pridržavati, osobito u javnosti. No to, čini se, ne vrijedi za sve - kao stručnjaci u kršenju kraljevskih pravila već su se dokazali novopečeni supružnici Meghan Markle i princ Harry

Iako su već trebali dobro usvojiti kraljevska pravila, osobito princ Harry koji je rođen u kraljevskoj obitelji i odgajan po protokolu, on i Meghan Markle i dalje, namjerno ili ne, većinu njih krše. No javnosti se to sviđa i nemaju ništa protiv toga.

Jedno od pravila koje, očito, nikako ne mogu zapamtiti ono je da ne smiju snimati selfieje, osobito ne sa svojim obožavateljima koje susreću na javnim pojavljivanjima. A tko bi im odolio? Osobito kada je riječ o željama onih najmlađih.

Tako je bilo i za njihove nedavne australske turneje, kada se princ Harry susreo sa šestogodišnjim dječakom imena Otia Nante, koji je na Novom Zelandu, sa svojom bakom, dočekao članove britanske kraljevske obitelji. Kada je princ Harry čuo da je maleni dječak, baš poput njega, ostao bez majke, bio je vidljivo dirnut.

  • +12
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Život je, bez obzira na sve, divan. Znaš li to? Doživio sam 34 godine i život je fantastičan - imam divnu suprugu, a stiže nam i beba. I tvoj život će se posložiti, ne brini', poručio mu je princ Harry, a onda je odlučio s njim i snimiti selfie, koji inače nije dopušten na službenim događanjima.