ZALJUBLJENA I SRETNA

Zbog ljubavi s Francuzom promijenila je više adresa: Natali Dizdar raspričala se o svom zaručniku

15.09.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Nedavno se zadarska zaručila za dugogodišnjeg dečka, brokera Williama Pergea. Ovog ljeta je nastupala, snimala pjesme, a bilo je vremena i za odmor na jedrenju na domaćoj i francuskoj obali gdje je bila s društvom i svojim dugogodišnjim dečkom

Spot za novu pjesmu 'Zadnji dan ljeta' snimila je u suradnji s bratom Filipom Dizdarom. 'Filip je dosta opušten lik općenito i tako isto kad se radi. Super je atmosfera, ovaj je put bilo malo zahtjevnije za mene s obzirom da sam imala jako skupu odjeću na sebi i morala sam se penjati po stijenama i onak, baš je bilo zahtjevno snimanje u zvizdan, ono 40 stupnjeva. Ja sam malo više onako dalmatinski non stop nešto zanovijetati, joj ne bi ovo, teško mi je ono, i onda je on to morao podnositi onako stoički, ali super radimo', rekla je Natali Dizdar za In Magazin Nove TV.

Zbog ljubavi s Francuzom promijenila je više adresa, od New Yorka preko Londona, sve dok se nije skrasila u njegovoj domovini. Nije htjela otkriti detalje intimnog trenutka zaruka, ali otkrila je da joj je dragi pravi romantik. 'Mislim, Francuz je na kraju krajeva', rekla je i dodala, kako je njegova domovina ipak zemlja 'sira, vina i romantike'. Izjavila je da je njezin William više upoznat s Hrvatskom nego s vlastitom zemljom.

Otkrila je da od nedavno ima još jednu adresu u Marseilleu kojeg trenutno istražuje i koji ju je oduševio. Kaže da se ondje puno se toga događa i kako je u uz more je, ima mediteransku energiju, što je njoj bitno. Istaknula je i da se, 'što čovjek ide u stariju dob, želi vratiti nekim početcima'.

  • +3
Natali Dizdar Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX