'UHVAĆENA U ZAMKU'

Zbog fotografija na kojima je gola u prozirnoj kabanici, roditelji Biance Censori strahuju za kćer

09.02.2024 u 09:24

Bionic
Reading

Da su ovoga puta Kanye West i Bianca Censori svojim stajlinzima uistinu pretjerali jasno govori i to da su na sve reagirali i zabrinuti roditelji 29-godišnjakinje, koji se ne mire ljubavnim odabirom svoje kćeri

Malo je reći da su prolaznici ostali šokirani kada su pored njih prošetali muškarac odjeven u nekoliko slojeva odjeće s crnom maskom preko glave i naga žena u prozirnoj kabanici.

Šok je postao još veći kada su shvatili da je riječ o slavnim supružnicima, reperu Kanyeu Westu i njegovoj 29-godišnjoj supruzi Bianci Censori.

Upravo njezin stajling, u prozirnoj kabanici, s natpisima koji su prikrili intimne dijelove, ispod koje nije nosila ništa, zabrinuo je i njezine roditelje koji su se požalili bliskim ljudima.

Kako je otkrio izvor za Daily Mail oni su uznemireni i strahuju za kćer, koju više ne prepoznaju.

Kanye West i Bianca Censori Izvor: Profimedia / Autor: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Njezina obitelj i prijatelji su poniženi jer ovo postaje sve gore i gore. Bianca očito ne shvaća da ono što je 'odjenula' nije samo odvratno, već daje i loš primjer, a uz to potencijalno krši i zakon', rekao je izvor pa dodao kako Kanye u niti jednom trenutku, iako je na sebi imao nekoliko slojeva odjeće, svojoj supruzi nije ponudio jedan od svojih ogrtača, iako je na njoj bilo vidljivo da joj je hladno.

'Njezini su roditelji jako potreseni jer je više ne prepoznaju. Ona takvo što ne bi radila da je se ne kontrolira', dodao je izvor i rekao kako strahuju da je West njihovu kćer 'uhvatio u zamku' obećanjima o velikim poslovnim prilikama.